Topservice en snelle levering

We hebben de show gestolen in onze pakken ! Geweldige looks en een supersnelle levering volgens afspraak ! Top 🥳

Goede service en verpakt

Wij hadden een themafeestje dus moesten dus snel nog wat verkleedkleding zien te scoren nou dat is hier zeker gelukt

Prima levering, geen opmerkingen

Nvt

Snelle levering, goede producten!

Ik heb afgelopen week mijn foute skipak ontvangen. Hij was best prijzig, maar dat is het pak zeker waard! Ik ben heel blij met de kwaliteit van het pak, de snelle verzending en de goede communicatie. Het enige minpuntje is voor mij de aanduiding van de maten: ik kon kiezen tussen S/M en M/L. De M/L valt toch wel echt als een M en is niet aan te raden met een L. Al met al ben ik ontzettend tevreden met mijn aankoop!

snel geleverd en product in orde

alleen de doos was een beetje groot

Suoer goede kwaliteit en de volgende dag in huis!!

Was snel binnen en goede kwaliteit. De.maat is zoals omschreven. Kleuren zijn helder en stof mooi afgewerkt.

Heel mooie jurk.maat klopt volgens de tabel.

Feestkleding doet wat ze beloven!

Het is écht vandaag besteld morgen in huis! Super goeide service en goede kwaliteit aan product

Snelle levering, prima artikelen

Ruime keus en snelle levering, de volgende dag kreeg ik alles binnen.

Goedkoop maar wel heel simpel.

Cowboy outfit besteld, maar de cowboymuts is ook echt een muts. Hen je niets aan. De chaps zijn gewoon van een dun stofje. Dan liever iets meer betalen, want dit ziet er wel wat zielig uit.

Snelle levering, nette spullen, snel geld terug

Heel prettig, volgende dag al in huis en ook het retourneren is gemakkelijk en snel. Producten zitten netjes verpakt.

Retourneren binnen 14 dgn

Levering was snel. Alles prima en netjes. Maar retourneer termijn is wel heel kort dag 14 dagen. Jammer, 7 februari bij ons geleverd, echter even blijven liggen vanwege onze voorjaarsvakantie. Order niet meer bekend om terug te kunnen aanmelden. Pakje paste onze dochter helaas niet, zakt af.

Niet heel happy mee

Slecht op de hoogte gehouden over mijn bestelling, moest er achteraan bellen. Tevens is de op de website opgegeven maatvoering niet juist. Swat pak kun je rustig 3 maten groter bestellen Skeletpak komt plakkerig uit de verpakking door de opdruk. Pak plakt aan alle kanten aan elkaar, wordt overigens nergens vermeld. Dus nee Niet heel happy mee.

Teleurgesteld

Zaterdag 8 februari bestelling gedaan. Levering zou al pas de 13e zijn, op zich goed, want spulletjes de 14e nodig. 12-2 gebeld of dit echt nog geleverd ging worden, anders had ik nog tijd om iets anders te regelen. Dit werd bevestigd, dus mijn zoontje blij. 13-2 stond de status nog steeds niet op verzonden. Nogmaals gebeld en toen werd dus verteld, dat dit ook niet meer ging gebeuren. Was er gisteren gezegd, dat het niet helemaal zeker was dat het zou lukken, had ik nog een reserve outfit kunnen halen. Heb nu een zoontje die morgen verkleed naar school moet en dus niets heeft, erg verdrietig en teleurgesteld kind!

Netjes alles op tijd geleverd

Alles netjes op tijd geleverd

Top en goede service.

Super goede service en als ik wat zou winnen, kan ik dan bericht krijgen via mijn mail graag? Ik zit niet op Facebook. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groeten Marjolein

Snel, goede prijs/ kwaliteit

Prima Levering en kwaliteit

Duidelijke communicatie Goede snelle levering Voldoet aan verwachting

Super materiaal

Ziet er goed uit

Besteld en andere dag in huis geweldig

Super snelle levering, kwaliteit ook top. Zeker voir herhaling vatbaar om te bestellen bij jullie. Kind gaat donderdag helemaal enthousiast naar de carnaval op school. Dankzij jullie goede en snelle service. Bedankt .

Wat je voor deze prijs mag verwachten

Het jurkje is vrij kort. Ik ben 1,64 en het jurkje valt gelukkig net onder m’n billen. Ik heb een M besteld. Daarnaast is het jurkje ook vrij breed bij de middel, maar aan de bovenkant vrij strak. ( ik draag normaal maat s/m van shirtjes) Maar goed, voor de prijs mogen we ook geen wonderen verwachten.

Erg goede service! Pakketje binnen snelle tijd bezorgt. Ook is de feestkleding erg goedkoop vergeleken met de rest!

fantastisch

geweldige website, goede levering, perfecte kleding

Gewoon goed!

Bestellen voor het slapen gaan en wakker worden met de bestelling in de bus, heel veel sneller kan het niet!

Toffe webshop maar kleine order toeslag is mega schraal.

Hoewel de kwaliteit van carnavalskleding in het algemeen ruk is, hebben ze wel leuke spullen. De levering is ook erg snel. Echter rekenen ze bij kleine orders erg hoge "kleine order" toeslag. Hierdoor kostte een product van 6 euro al snel 13 euro. Dit terwijl ik met mijn domme harses gisteren nog een grote order heb geplaatst. Beetje klantonvriendelijk, beter niet doen. Hierdoor zou ik het product liever elders bestellen, maarja, kon het nergens anders vinden, dus bukken we maar weer even.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen