Super goed

Goede service ook als je per email een vraag stelt. Kortom Top.

Super leuke spullen

Zeer fijne site. Betalen ging makkelijk. Snelle bevestiging. Top

Blij met de levering en goede kwaliteit

Optijd geleverd en het zit precies goed en ook nog goede kwaliteit

Goedkoop en snel

Even een paar bananpakken gekocht, binnen 2 dagen waren ze binnen. Top!

Snelle levering! Erg tevreden

Fijne site , had het zeer snel in huis! Producten zijn prima van kwaliteit , prijs is normaal!

Supersnelle afhandeling, vlotte levering en alles naar wens!

Overal gezocht naar een gestreepte panty voor mijn dochter en uiteindelijk hier gevonden. Snel besteld en de dag erna had ik het al! Ook de artikelen voor mezelf waren geheel volgens verwachting. De prijs kwaliteit is zeker goed, en de items zijn niet kitcherig of typisch carnavalprul. Heel tevreden en aanrader!

Ik had eerst mijn twijfels omdat mijn pakket ruim een week op "wachten op voorraad" stond. Ik had dus gemaild en kreeg de zelfde dag nog antwoord met meer informatie, de volgende dag kreeg ik mail dat m'n pakket onderweg was en lag die zelfde middag nog op de deurmat! Was goed verpakt en past perfect.

Zeer snelle levering. wel zou ik de maten iets aanpassen, mijn dochter is net 9 niet super groot voor haar leeftijd maar heb maat 152 van Ninjapak genomen met het idee dat ze dat volgend jaar ook nog kan gebruiken maar het past nu precies.

Super!!

Bestellen en de volgende dag in huis! Goede service!!

Voldoet aan verwachtingen

Carnavalspakje mooi op tijd ontvangen. Pakje voldoet aan verwachtingen. Maat is prima. Muts blijft goed zitten. Prima aankoop!

Heel tevreden

Ruime keuze, goede prijs en supersnel bezorgd

Bestelling ging vlot en soepel en ik hoefde maar 1 dag te wachten

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooi betaalbaar en goede kwaliteit.

Supersnel en mooi

Bestelling kwam supersnel, in de avond om 19:30 besteld en de volgende middag al in huis. Mooie pasvorm en kleuren en prijs zeer schappelijk.

Kwaliteit en snelheid

Mijn tweede keer dat ik bij Feestkleding een bestelling heb gedaan van een tijgerpak. Mooie kwaliteit van het pak (het heeft zelfs een zwempartijtje in een beek in de winter overleefd) en de bestellingen zijn razendsnel binnen. Top!

overzichtelijke website, ruime keuze, goede prijzen en snelle bezorging!

Snel en goede service, ruim op tijd aangeleverd ben zeer tevreden!

Super service!

Omdat er iets te weinig was besteld om een toevoeging gevraagd. Heel snel antwoord, betaallink en toevoeging aan zelfde order. Super service!

Snel geleverd!

Snel en makkelijk besteld via duidelijke website met veel keus!

Snelle levering, prima kwaliteit

Het feestkostuum wat ik kocht werd snel geleverd, de maat was prima en de kwaliteit naar verwachting. Ik zal zeker vaker wat gaan bestellen!

Snelle levering, top kwaliteit, goede afhandeling

Snelle levering, top kwaliteit, goede afhandeling

Veel keuze, snel geleverd

Het verkleedpak dat ik zocht heb ik hier snel gevonden en in huis ontvangen. De levering was binnen 24h, echt super snel! Goed verpakt en leuk verpakt. Er werd geen bon bij de zending geleverd.

wow, supersnelle levering en duidelijke communicatie

Het is een feestje om bij feestkleding.nl te kopen! Een voorbeeld voor vele andere online webshops

Makkelijk te bestelken, duidelijk en sbelle levering

Snelle service en product komt overeen met omschrijving!

Alles per mail komt snel binnen, producten waren er de volgende dag en zag er top uit. Wij zijn klaar voor carnaval!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen