Prima in 1 woord

Goed de hoogte gehouden van bestelling en keurig afgeleverd!!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Het pakket is snel geleverd en heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding

Geweldig..!

Dit bedrijf denkt mee..! En zorg dat je de bestelde spullen op tijd in huis heb..! Minder als 24 uur had ik een pak nodig en door feestkleding.nl heb ik een waanzinnig feest gehad..! Nogmaals bedankt top bedrijf..! Gr Mike

Netjes op tijd binnen gelijk betalen en klaar super!!!’n

Zoals het hoort!

Ik heb een Ninja pak met accessoires voor mijn zoontje van 4 besteld. Bestelling was volgens afspraak afgeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding meer dan goed! Ik zal de site zeker aanbevelen!

Superleuke kleding voor de dubbel 6 kamp van mijn dochter!

We hebben ze nog niet uitgeprobeerd maar het ziet er helemaal leuk uit...

Leuke spullen en super snelle levering

Onze kerstoutfit supersnel geleverd, hartelijk dank voor de fantastische service!

Snelle levering, prettige updates over de levering.

Toppie

- Levering keurig op tijd - kleding nog niet door iemand anders gedragen - de maten waren precies goed

Super snelle uitstekende service

Top service niks aan toe te voegen!

Snelle nette levering

Snelle levering, product is precies als omschreven. Top

Pruik dekt niet geheel en langere levertijd

Zombiepruik Andy op maandagochtend besteld samen met een plaksnor/wenkbrauwen. Zou woensdag bezorgd worden. Uiteindelijk donderdag einde van de dag bericht van verzending en vrijdag bezorgd. Feest was vrijdagavond dus net op tijd maar ik had het liever woensdag ontvangen. De pruik dekte niet goed af, al je haren eronder niet mogelijk, er piepte overal wel haar onderuit. Had een andere pruik geleend en die was van gelijke waarde maar die dekte prima. De haren vallen plat naar beneden, niet zo speels en wild als op de foto te krijgen. De plaksnor en wenkbrauwen waren wel prima.

TOP Bedrijf: Het feest begint al bij het uitzoeken en het bestellen !

Voor het uitzoeken van feestkleding voor carnaval, een foute party of wat dan ook hoef je niet zoals bij Snollebollekes van links naar rechts over het internet! Bij Feestkleding.nl is de keuze reuze, ze zijn uitstekend bereikbaar voor vragen over de produkten en de levertijd is 2 dagen. Dus waarom zou je verder zoeken, besteed je tijd liever aan de voorpret van het uitzoeken van kleding bij Feestkleding.nl!

Goed en snel geleverd

Netjes op tijd in huis

Helemaal super!

Snelle verzending en goeie pasvorm!

Binnen 1 dag binnen.

Fantastische levering! Goede kwaliteit.

Snelle levering zelfs met kerst

Duidelijke site en goede opvolging na het bestellen. Ook net voor kerst gewoon de dag erna geleverd. Blij mee!

Top, snel binnen en gewoon leuke kleding. Ik heb er de foute kerst verkiezing mee gewonnen!!

Snelle levering goed product

Snelle, goede service

Mijn ervaring met feestkleding.nl is goed, een duidelijke site en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Super leuk pakje, en zeer snelle en nette levering.

Prima service en snelle levering

Top en snelle levering!

Top en snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Netjes en snel, leuke kleding !

Gewoon goed, en duidelijk en snelle levering.

Snelle levering en prima kwaliteit!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen