Top geregeld

Prima snelheid, en een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

precies hetzelfde als op de foto

het was inderdaad ,echt de volgende dag in huis, zoals beloofd. fijne vertrouwde webwinkel.

Leuk!!!

Leuk Roodkapje jurk. Eenvoudige kwaliteit, maar het geld is het zeker waard.

Goede en snelle service/levering voor een betaalbare prijs

Op het laatste moment kleding besteld en keurig zoals beloofd binnen 2 dagen geleverd.

De bestelling is goed verlopen

Goede prijs, goede pasvorm, duidelijk in communicatie. De levering duurde naar mijn idee wel wat lang. Gelukkig werd het kado bezorgd precies op de verjaardag van onze zoon

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting

Goede communicatie Snelle levering Product voldoet aan de verwachting

snelle levering netjes verpakt.

is een sint cadeau en heb geen idee of het goed is, dus moet nog even wachten.

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Prettig bestellen Snel geleverd En ziet er in het echt uit zoals op het plaatje

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goede snelle levering

Mooie kleding. Reacties waren erg leuk en de feestavond daardoor ook. Top.

Goede en snelle service. Artikel is superleuk

Was op zoek naar een leuke glazen bol en heb m gevonden bij jullie. Een super snelle levering waar ik blij om was.

Gemakkelijke site. Prima bestelproces. Levering volgens afspraak

Prima verwerking

Bestelling was op tijd binnen en via de link goed te volgen. Bestelde spullen voldeden aan de verwachtingen.

Snel geleverd, goede kwaliteit. Daarom blijf ik hier bestellen. Andere winkels hebben echter soms wel goedkoper

leuke kleding, snelle levering, goeie website

leuke kleding, snelle levering, goeie website

Snelle service!!!

Een heel makkelijke en duidelijk website. Je kan de bestelling vlot volgen en is ook heel snel geleverd. Super gewoon !!!

Vieze 2 de hands spullen

Pak zat onder de vlekken en zweet vlekken, ze kunnen alleen vragen om een review, maar als je 1 ster doet dan moe tje mailen en bij 5 sterren kan je pas plaatsen. Amateurs en oplichters!!

Er was een foutje met het adres maar met de eerste mail die kwam, heb ik onmiddellijk gemaild en ik kreeg direct antwoord en was het rechtgezet. De verzending liep wat trager maar ik heb het binnen de week ontvangen! Top!!

Schitterende service en snel geleverd

De website is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling werd snel verzonden en is redelijk snel door post NL geleverd. De prijzen liggen goed en ik kreeg tot nu toe altijd dat wat ik verwachtte. De artikelen zijn afgebeeld precies zoals ze er ook uitzien !

Uitgebreide keus, maatvoering klopt en snel geleverd

Goede en snelle afhandeling, zoals het hoort

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Alles ging moeiteloos zoals het hoort te gaan. Er is netjes aangegeven dat er op een paar artikelen nog gewacht moest worden. Ook was het makkelijk om te status van de bestelling goed te volgen.

Helemaal tevreden met de producten en service!

Ik heb twee pruiken besteld bij Feestkleding.nl. De pruiken zagen er goed uit en we hadden het pakketje de volgende dag al in huis. Heel fijn voor de last minute feestjes!

Super kleding en betaalbaar

Onverwachts kleding nodig voor een 80-90 party en super blij met leuke kleding voor een leuke prijs

Snel en netjes

Super snelle levering, en ook de producten waren zoals als omschreven bij het artikel. Top, hier ga ik zeker vaker bestellen.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen