Nog mooier dan verwacht

Was in het echt nog veel mooier dan op de foto. Ben er super blij mee !!!!

Fantastische kleding en binnen 1 dag in huis😊

We moesten snel Halloween kleding hebben. Alles binnen een dag in huis. Echt heel fijn! Zou zo weer een bestelling doen hier.

Alles volgens verwachting

Goede website. Juiste maat gekozen met de maat tabel. Halloween kostuum volgende dag geleverd. Goede kwaliteit. En mijn dochter heeft een geweldige Halloween viering gehad. Zeer tevreden.

Geweldige website

Het mijn product om 19:45 besteld, en de dag erna lag hij om 11 uur 's ochtends al op de deurmat. Kwaliteit is heel goed, en de website geeft goede informatie over de maten etc. Heb deze website aan vele connecties aangeraden.

Super snelle levering

Items niet anders dan waarmee geadverteerd, super fijn altijd!

Spullen op tijd ontvangen zoals aangegeven

Mooie kleding en hoed. Prijs kwaliteit top!

We zochten mooie kleding voor een thema wandeling, zijn goed geslaagd!

Goed bezorgd en optijd erg fijn 👍

Top!!!

Makkelijk te bestellen en geleverd op de aangegeven datum🤗

Precies goed voor een vervroegd kerst feestje.

Top !

Geweldig product en perfect op tijd 😊

Heel fijn!

Mijn bestelling was voor een halloweenfeest. Ik had het idee dat het misschien niet op tijd binnen zou komen, maar gelukkig was het ruimschoots op tijd! Het was er zelfs eerder als wat aangegeven stond op de site!

Good service and shipping, good quality costume and accurate size.

Good service and shipping, good quality costume and accurate size.

Overzichtelijk site en snelle en correcte levering. Top....

Prima site en snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden...

Groot assortiment, snelle levering!

Na het zoeken van een leuk Halloweenpak, terechtgekomen bij Feestkleding.nl Zeer verrast door het grote aanbod, scherpe prijzen en daadwerkelijk veel maten op voorraad. Snel besteld en de volgende dag al in huis! Helemaal perfect!

Ik had maat L wat groter verwacht

De bezorging was prima snel en netjes. Hei product zat netjes verpakt. Helaas valt de japon klein en past hij net aan. Jammer dat er alleen m en l beschikbaar was.

Super leuk pakje en snelle levering!

Het pakje werd erg snel bezorgd, en de kwaliteit is ook erg goed. En dat voor een leuk prijsje!

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering

Super snelle levering

savonds besteld volgende dag thuis

Ging als een tiet!

Super kwaliteit en snel geleverd!

Mad Hatter kostuum besteld, echte aanrader! Service supersnel en vriendelijk

Snel in huis en niet duur!

Bestelling was binnen een paar dagen in huis, de bestelling zat ook mooi verpakt. Jurkje die ik heb besteld was niet duur en de verzendkosten zijn ook laag, dat vind ik wel fijn!

Super tevreden

Goede spullen Mooie prijs Lage verzendkosten Snel bezorgd Vriendelijke service