Heel tevreden!

Ons pakketje is snel aangekomen. We konden de levering volgen online en het pakketje was volledig wat we er verwacht van hadden.

Product zoals verwacht. Goede prijs-kwaliteit verhouding Lage verzendkosten Snel geleverd, binnen 24 uur.

Sluit erg mooi aan!

Wel aan te raden om een grotere maat te nemen!

Snel en efficient!

Zeer uitgebreide collectie en veel accessoires beschikbaar! Zeer gemakkelijk te bestellen en te betalen. En een zeer snelle levering! TOP!

Top masker

Het is een goede kwaliteit masker van hard plastic is zowel voor kinderen als volwassenen te dragen ik ga hier zeker vaker bestellen

Snel en goede service

Top winkel

Super goeie service

Ik heb om bijna 12 uur in de avond een bestelling gedaan en 1 dag later had ik het al binnen. Top snelheid.

Goed matriaal.herhaling

Hele leuke kleding voor dito prijs

Zie boven

correct

jekrijgt wat ze zeggen, en een snelle levering

Ondanks dat ik iets langer moest wachten omdat het niet in voorraad was had ik het toch binnen een week thuis !

Top levering

Nagekomen wat er beloofd is. Op tijd binnen gekregen!!

Top bestelling!

Ik hoefde niet eens te knipperen met mn ogen of het pakketje was al bezorgd, de snelste levering ooit!

Binnen n dag binnen en erg blij mee

Binnen n dag binnen en erg blij mee

Leuke outfit em goede tip over de maat

Communicatie em verzending is super

Leuke kleding en veel keus

Goed en snel verzorgt

Zowel de site als de levering zijn perfect geregeld.

Ik heb er heel erg van genoten.

Ik heb met dit pak echt een leuk halloween feestje gehad en iedereen vond mijn pak geweldig. Dankuwel voor dit pak!!

Verzinding zoals beloofd

Jurk had iets mooier afgewerkt kunnen zijn. Veel lossen draadjes

De bestelling kwam snel, maar doos was erg groot

De bestelling kwam erg snel dus dat was fijn. Alleen was de doos wel erg groot voor de spullen die ik had besteld. Hier had gemakkelijk wat verpakking bespaard kunnen worden met beter passende dozen.

Snelle bezorging, uitstekende producten

Ik had een kostuum nodig voor een aankomend Halloween feestje. Na een kwartiertje zoeken kwam ik uit op het Reaper Kostuum van Feestkleding.nl. Even zoeken verder en ik had de bijbehorende accessoires gevonden. een dag later werd het complete pakket afgeleverd. Alles in goede staat, in een keer compleet. Het kostuum heb ik direct gepast en zat als gegoten. De bijbehorende maattabel was perfect om de maat af te meten. Al met al een prima webwinkel met een goede service!

Prima kleding voor een goede prijs ook

Snel geleverd, ziet er goed uit en niet duur 👍🏻

Top service!

Netjes op tijd en keurig verpakt mijn bestelling ontvangen!

goed en zeer snelle levering

goed en zeer snelle levering

Ik ben nu echt in een feeststemming

Goed mooi goedkoop en supersnel

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen