Ik ben nu echt in een feeststemming

Goed mooi goedkoop en supersnel

super!!!!

correcte zending en makkelijk!!!

Ik ben heel blij met mijn halloweenpak (7 jaar)

Voor een feest van mijn vriendinnetje heb ik een halloweenpak nodig. Ik heb al heel lang gespaard en mocht nu eindelijk een pak kopen van mijn eigen geld! Ik ben er heel blij mee, hij ziet er heel mooi uit! Ik heb ook een zeis erbij en ook dat vind ik heel mooi! Ik kan nu een hoop mensen laten schrikken!! Groeten Floris-Jan (7jaar)

Erg snel

Was snel geleverd en omschrijving klopt helemaal

Super netjes en snel!

Ik heb het pakketje snel en erg netjes ontvangen. Was mooi verpakt zodat er niks mis mee kon gaan. Opberg hoes erbij gekregen en een erg mooi pak waar ik zeker lang mee kan doen. Ga zeker vaker bestellen hier!

geweldig!

Gewoon goed, makkelijk bestellen en past precies bij onze dirndljurk voor het aankomende oktoberfest! We zijn er superblij mee!

De levering was snel en inderdaad voor 20.00 besteld volgende dag in huis. De kleding zelf was van redelijke kwaliteit maar wel zoals verwacht.

Overzichtelijke site en correct

Snelle levering en een site met veel keuze , je vind snel wat je zoekt , perfect

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor het eerst iets besteld. Super snelle levering. Kleding zoals omschreven en op de foto. Goeie kwaliteitJuiste pasmaat, dat is staat ook wel eens fijn. Kortom zeer tevreden

Duidelijke website en snelle levering... Was mijn eerste bestelling, maar voor herhaling vatbaar 👍🏻

super goede service

kwaliteit van mijn outfit was super goed zeker voor minder dan €15. stond mooi en ik ben er super blij mee. hij kwam ook snel binnen, zelfs een dag eerder dan verwacht

Leuke Halloween pak gekocht bij jullie, levering duurde iets langer als verwacht, maar zat erg netjes verpakt en pak was ook top!

Snelle verzendig

Nette verzending, goed volgbaar via track en tracé. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling via de mail.

Maat, kwaliteit stof was allemaal goed

Fijn dat ik kon zien wat de status was van de artikelen die niet op voorraad waren

Precies zoals we hoopten

De levering was snel. Het jurkje was van goede kwaliteit en was heel netjes verpakt. Top site!

Snelle goede service!

Snel geleverd, netjes verpakt en mooie kwaliteit!

Originele outfit tegen een goede prijs

Mooie jaren 70 outfit gekocht. Goede kwaliteit en goede maatvoering!

Mooi spul, wel goed checken.

Mooi leeuwepak opgestuurd gekregen. Wel is er met een stanleymes in de hoes van het pak gesneden, nèt niet in het pak zelf. Ff op letten als je het koopt en binnen krijgt.

Geweldig!!

Ik ben zeer tevreden 💋🥰

Griezelig goed!

Een spookachtige snelle levering van een griezelig pak waarmee ik dus heel snel mijn moeder de stuipen op het lijf kon jagen.

Precies naar verwachting!

Netjes afgeleverd,pak ziet er ecxact uit zoals op afbeelding,niks op aan te merken.

uitmuntend

Makkelijk bestellen en snel geleverd. en het past.

Vlotte bezorging en groot aanbod!

Duidelijke website, vlotte bezorging en groot aanbod! Een hilarisch jaren 80 trainingspak besteld met bijpassende pruik dat gaat een geslaagd feestje worden dankzij Feestkleding.nl!!!

Top snel geleverd

Snelle levering mooi hoedje!

Geweldig!

Vrijdagmiddag besteld en de volgende dag bezorgd. Een heel blij kind. Geweldige service.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen