Vlotte bezorging en groot aanbod!

Duidelijke website, vlotte bezorging en groot aanbod! Een hilarisch jaren 80 trainingspak besteld met bijpassende pruik dat gaat een geslaagd feestje worden dankzij Feestkleding.nl!!!

Top snel geleverd

Snelle levering mooi hoedje!

Geweldig!

Vrijdagmiddag besteld en de volgende dag bezorgd. Een heel blij kind. Geweldige service.

Wij zijn zeer tevreden👍

Leuke kleding

Leuke kleding voor de kids. Snelle levering

Goede kwaliteit

Producten zijn van goede kwaliteit. Zou het alleen wel fijn vinden als terug sturen gratis of minder duur zou zijn.

Picco bello en stipte levering.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Super snel en leuke onesie

Snelle levering en product is goed. Zoals het op de foto staat.

Prima!!

Vlotte levering en goede service

Bestelling goed en vlot verlopen!

Had het besteld.. dacht pas dat we het rind deze week kregen.. en we hadden het al veel sneller :-)

Betaalbaar en snel geleverd.

De prijzen van de producten zijn goedkoop. Je moet niet de beste kwaliteit verwachten. Voor de prijs zijn het leuke artikelen en het wordt ook nog eens snel geleverd. Hoe handig!

Top en snel geleverd!

Netjes op de hoogte gehouden van de status. Bestelling snel en juist geleverd. Dik tevreden.

Super tevreden!

Hele overzichtelijk en gemakkelijke website, veel keuze ook voor grote maten, gemakkelijk betaald en alles goed geregeld tot thuis. Volgend themafeest weer!

De online service is goed. Ook is het pakketje snel geleverd wat mega fijn is. Kortom een perfecte online winkel voor carnaval !

Ruime keuze, goed prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering!

Andere kwaliteit dan het er op de foto uit ziet.

De slierten zien er in het echt een stuk 'goedkoper' uit.

Ik heb een fijne ervaring gehad met dit bedrijf

Betrouwbaar, snel en communicatief

Perfect!

De bestelde artikelen waren precies zoals ze moesten zijn. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Mooie pakken en maskers. Geen verzendkosten en snelle levering. Ik zal in het vervolg zeker weer bij hun bestellen.

Cadeautje!

Pakketjes bestellen voet altijd alsof je jezelf een cadeautje geeft, en dan ook nog eens een kostuum die als gegoten zit! Erg blij ermee. Al heb ik nog wel een aanvulling: het lijkt mij een goed idee om van populaire kostuums ook video's te maken als ze lopen (om de voor en achterkant in vloeiende beweging te zien) of een 360° foto. Zou ideaal zijn om de perfecte keuze te maken!

Alles perfect geregeld

Pruik besteld te klein. Deze retour en grotere besteld. Binnen 1 dag kosten gestorneerd en nieuwe bezorg

Super snel binnen en goede service

Het was super snel binnen! En goede service van de onderdelen voor een vriendin van mij.

Goede kwaliteit en snel geleverd

De kleding voor Halloween is van goede kwaliteit en ook nog eens goedkoper dan bij andere webshops. Geen verzendkosten hoeven te betalen en over het leveringsproces word je goed geïnformeerd. Bovendien zeer snel geleverd. Perfect.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen