Goede kwaliteit en snel geleverd

De kleding voor Halloween is van goede kwaliteit en ook nog eens goedkoper dan bij andere webshops. Geen verzendkosten hoeven te betalen en over het leveringsproces word je goed geïnformeerd. Bovendien zeer snel geleverd. Perfect.

helemaal perfect

ik hou niet van verkleden. maar dit was echt super

Zeer goede ervaring

Goede service, snelle service, niet te duur, en ruim assortiment

Super goede en snelle service

Feestkleding.nl is een duidelijke en overzichtelijke site. De producten die ik heb besteld waren zeer snel geleverd. Tijdens het proces (order ontvangen, producten verzonden, producten geleverd) werd ik goed op de hoogte gehouden via de mail. De kleding heeft een prima kwaliteit en de prijs is super, zeker voor zulke feestkleding (een skeletpak) die je maar een paar keer draagt.

Snelle en goede service

Tevreden over snelle en goede levering!

Super service. Kon bestelling goed volgen werd per mail netjes gemeld. Goed ingepakt. Producten komen goed overeen met wat je in online winkel ziet dus geen rommel.

Geweldig!

Prima kleding voor een mooie prijs en snel geleverd!

Supermegafantastisch materiaal!

Opvallend verkleed aan een scherpe prijs.

Goede service, prima prijs en top product!

Een snelle verzending, duidelijke informatie en een super product. Erg tevreden met jullie service!

Snel bezorgd en gekregen wat verwacht.. De plus side maten vallen goed!!

Verrast door de kwaliteit van de materialen, de echtheid van het kostuum. Ziet er goed uit, beter dan verwacht.

Leuke items voor weinig geld!

Voor wat voor feest dan ook, deze site heeft het wel. Nu 4x wat besteld hier en altijd tevreden geweest. Bezorging kan sneller maar je moet ook zelf optijd zijn met je spullen bestellen.

Snelle levering en lage prijzen!

Mijn pakketje lag de volgende ochtend al klaar om opgehaald te worden, en dat voor een lage prijs.

Prima bedrijf.

Mijn bestelling is snel geleverd en keurig verpakt.

Snel en goed

Jurkje voor mijn dochter besteld werd snel geleverd de maat klopten en het zag eruit zoala op de foto.

Goede kwaliteit

Erg goed en vlug thuis

Ziet er geweldig uit en past goed

Prijs kwaliteit

De kwaliteit van het pakje klopt met de prijs

Prima maar retoursturen moet gratis!

Maat klopte niet en helaas moet je teug sturen zelf betalen. Verder prima en snelle levering.

Mooie producten en op tijd

De levering was prima op tijd en de producten zijn de kwaliteit die ik verwachtte. Helemaal goed en ik ga zeker weer bestellen als ik verkleedkleding nodig heb.

Super leuk

Ik heb super leuke reactie gekregen dat iedereen me outfit heel erg leuk vond.

Super snelle bezorginf

Ik had op donderdag avond mijn bestelling geplaatst en op zaterdagochtend het pakket al binnen.

Mooie kwaliteit Ben er erg blij mee

Was al lang op zoek bij jullie gevonden Prima

Mooie kleding

Kleding komt goed overeen met wat je op de website ziet. Eingdelijlceens niet te klein! Top!

Ik heb wel vaker bij jullie besteld, dat is allemaal goed geregeld. Als ik iets bestel aan feestkleding dan word ik heel blij van jullie site!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen