Mooi pakje

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en het zusterpakje voor mijn dochter ziet er hartstikke leuk uit. Top ervaring

Snelle levering.

Duidelijke site, snelle levering en niet duur!

Op feestkleding.nl vond ik precies wat ik zocht tegen de laagste prijs!

Prima levering, product voldoet aan de beschrijving

Super service

Volgende dag al geleverd en super netjes verpakt ook de inhoud was van een verrassend goede kwaliteit 👍🏼Super bedankt zeker 5 sterren waard .

Compleet en snel bezorgd

Bij bestellen werd al duidelijk aangegeven of het produkt op voorraad was of niet (en of het bezorgen daardoor langer duurde) Na bestelling meteen duidelijk mailtje wanneer de levering zou plaatsvinden. Bestelling ook via Post NL goed verlopen en op aangegeven tijdstip bezorgd. Spullen goed verpakt ontvangen en alles compleet.

Prachtige feestkleding

Snel en duidelijke zoekfunctie Ruimassortiment voor betaalbare prijzen Nette en verzorgde bezorging

Leuke kleding voor een goede prijs!

Snelle levering en veel keus qua diverse festiviteiten.

Snel geleverd en is precies wat ikbesteld heb.

Mooi en past goed

De kleding is erg mooi en past goed (wel een maatje groter nemen dan je kind heeft). Jammer dat het niet de volgende dag in huis was. Maar na twee dagen.

geweldig

Ik. Heb een pinguïn mascotte pak gekocht is heel zacht lekker warm en goed koop

Snelle levering en precies de indianen attributen die hij nodig heeft.

Perfect!

Super leuke felgekleurde beenwarmers gekocht voor het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus! Perfect voor een workshop twerken als je het ons vraagt. Bedankt!

Snelle levering en snelle reactie op mijn vraag!

Het ninjapak is mooier dan ik had verwacht. Levering en betaling ging snel

Snel geleverd. Mooie pakjes

Voor acht uur besteld en in de ochtend om negen uur al bij het afhaalpunt. Leuk idee om ook gadgets toe te voegen bij themakleding als je deze selecteerd

Snelle en keurige service

Levertijd zoals aangegeven. Keurig en snel bezorgd! Zeer tevreden met dit bedrijf! Een aanrader!

Qualiteit in korte tijd thuis bezorgd

Overzichterlijk duidelijk en snel geleverd Klasse

Snelle levering en alles netjes verpakt.

Fijne site met heel veel keus per thema. Wij hebben met een vriendenclub elk jaar een bbq met verkleed thema. Kom toch elk jaar weer bij feestkleding.nl uit en we zien er top uit.

Precies wat je er van verwacht!

Moest voor een jeugdkamp politieman spelen! Duidelijkheid vindt ik belangrijk en dat zijn ze wel. Prijs/verzending Waar ik ook blij van wordt is hun snelle levering en je kan gelijk zien hoeveel er nog voorradig is! Kort gezegd TOP!

Perfect materiaal

Super levering en enorm fijne producten

Redelijk

Op de kleding zat een vlekje! En er hingen veel losse draden aan

Top site, snel geleverd voor een mooi prijsie

Kon als enige het bestelde product leveren voor een mooie prijs en snelle lever datum. Word een hoop bekijks op schiphol als de persoon hem aan moet trekken daar, dank jullie wel!!!

Leuke spullen voor leuke prijs

Bestelling ging goed en spullen op tijd binnen

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen