Goede producten en snelle levering

Binnen de aangegeven tijd geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit.

Veel keuze en snelle verzending!

Er was heel veel keuze, zowel voor groot als klein. Het pakje werd zeer snel verzonden!

Top winkels die de beloften nakomt

Bestelde kledij en attributen voor ons aankomende carnaval. Deze konden we heel makkelijk vinden op de site. Ook konden we deze mooi bekijken door meerdere foto's. De bestelling werd de volgende dag geleverd zoals vermeld. Wij zijn er alvast blij mee en kijken in de toekomst zeker terug naar deze webshop. Bart en Stephanie.

Top kwaliteit/prijs verhouding

Ik heb een vikingskostuum besteld en blaashoorn. Was volgende dag geleverd. En is ook nog eens te dragen als. Dus maten kloppen, en scheurt niet snel

Heel blij mee

Het pak is precies zoals op de plaatjes en de levering was super snel. Veel beter kan het niet !

Super snelle service

Mooie pakjes en snel geleverd.

Snel geleverd en alles is naar behoren

Gewoon goed

Makkelijke site alles is goed vindbaar. Kostuum is zoals beschreven en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit!

Dag erna al geleverd. Maat groter hersteld op basis van eerdere reviews. Zijn pak zit als gegoten! Zoon tevreden, mamanog meer tevreden!

Prima kwaliteit, goede prijs, snel geleverd, zeker een aanrader!

Prima kwaliteit, goede prijs, snel geleverd, zeker een aanrader!

Hier word ik blij van!

Fantastische webshop voor carnavalskleding! Enorme keuze, scherpe prijzen en super snel geleverd. De kwaliteit overtrof mijn verwachtingen. De maten die aangegeven stonden kwamen ook overeen met de maat die ik bestelde

retourneren is drama

Absolute afrader. Terug sturen is prijzig en daarna krijg je ook niet het volledige bedrag terug. Schandalig!!! Nooit meer en zou het niemand aanbevelen.

Besteld, volgende dag in huis Leuke pakken

Uitgebreid assortiment en snel geleverd. Top!

Snel, gemakkelijk, goede prijs / kwaliteit

Hey, De bestelling verliep makkelijk, snelle levering. Heel tevreden over het artikel, prijs / kwaliteit top. Grtjs, Severine

Snelle verzending

Fantastisch!

De gekozen kleding was precies zoals aangeboden. De zending was volgens belofte de volgende dag in huis en de kwaliteit van de kleding is goed. Alles keurig netjes verpakt en ook de accessoires waren compleet. Hulde!

Top kleding en service

Kleding past goed, n.a.v. de maat die online staat. Service is goed en snel.

Supersnelle service!

Vandaag besteld, morgen in huis. Duidelijk informatie hoe de verwerking van de bestelling is.

Snelle verzending en mooie outfit

De outfit was de volgende dag direct in huis, wat natuurlijk helemaal super is! De kwaliteit was ook goed en de prijs/kwaliteit verhouding ook. Blij mee!

Snel en correct!

Prijs kwaliteit en eenvoudig te bestellen….

Super leuk pakje!

Mijn dochter kan niet wachten tot het carnaval is !!

De kleding paste niet heb het zonder probleem kunnen terug sturen. en een ander pakje besteld deze had ik 2 dagen later binnen. (moet alleen nog wachten op op mijn geld van eerste pakje dat terug gestuurd is maar neem aan dat dit ook snel weer terug op mijn bank zal staan).

Makkelijke site, goede en snelle levering

ik bestelde snel en eenvoudig via de site, ook de verschillende betaalmogelijkheden waren een plus. Werd ook netjes op de hoogte gehouden ivm de verzending van het pakket dat ik heel snel ontving. de producten waren netjes verpakt en van goede kwaliteit (net zoals op de foto) Een aanrader!

Snel, mooi pak, blij kind!

Na een blik online, 2 dagen zenuwachtig wachten, een appje van oma dat het binnen was…. Meteen gepast en…. Toen….Hadden wij 1 heel blij kind! Mooi stofje, goede kwaliteit, netjes afgewerkt!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen