Pluspunten

Was zeer netjes verpakt

Geen idee

Pluspunten

De levertijd die er bijstond werd ook nagestreefd

Pluspunten

Snelle levering. Top!

Pluspunten

Veel keuze en mijn bestelling was van goede kwaliteit, in verhouding met de prijs!

Ik denk dat ik makkelijker iets zou bestellen als retourneren gratis was. Bovendien zijn de neusgaten van mijn masker een beetje scheef.

Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering, goede service

Pluspunten

Afspraken nagekomen

Pluspunten

Supersnel, ook fijn dat je niet een account aan moet maken

Pluspunten

Snel accuraat kwaliteit

Mis de factuur

Pluspunten

Snelle levertijden, scherpe prijzen

Pluspunten

Snelle makkelijke service..en een prachtig pak voor ons zoontje wat zal hij er blij mee zijn

Pluspunten

Duidelijke website en keurig op tijd conform bevestiging geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spullen voor een aantrekkelijke prijs.

Betere opbouw van de facturen, duidelijke splitsing van btw hoog en laag. Daarnaast duidelijk aangeven wat de behandeling/vrachtkosten/verzendkosten zijn en ook hier de btw duidelijk vermelden, zodat je niet zelf alles hoeft te berekenen.

Pluspunten

Snelle levering en goed verzorgd

Werd me getipt dat de kleding klein zou vallen, maar l was me eigenlijk te groot (normaal m)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snel levering van de product

Pluspunten

Wat fijn: een halloweenpak voor mijn dochter van bijna 12 was zo uitgezocht, besteld en best vlot ontvangen via de post bij Feestkleding.nl. Het pak (jumpsuit a la Dia de los Muertos) en de haarband met bloemen en doodshoofd) voldoen aan de verwachtingen. Het pak zit als gegoten, dus de maten kloppen ook wat ons betreft. Prijs - kwaliteitverhouding is prima.

Eigenlijk geen.

Pluspunten

De bestelling was snel geplaast en kreeg dit meteen in mijn mail te zien, helaas kreeg ik een paar dagen later het bericht dat mijn pakket vertraging had opgelopen. Echter werd ik hier goed over geïnformeerd en kreeg netjes een dag later mijn track-en-trace code. Het pakket was netjes verpakt en de kwaliteit van mijn pak was top (la casa de papel outift) Al met al een betrouwbare goede site!

Pluspunten

komt goed overeen met de foto, kwaliteit is goed.

de levering iets sneller

Pluspunten

Super snelle levering en het heksenpak is zoveel mooier dan verwacht onze dochter is er erg blij meeeen

Pluspunten

Binnen no time de bestelling ontvangen! Het ziet er allemaal netjes uit

De maten voor kinderen zijn wel lastig in te schatten doordat hier leeftijden staan i.p.v. maten. Hierdoor is het Spider-Man pak dat wij voor onze zoon hebben gekocht eerder op de groei gekocht om zeker te zijn dat deze niet te klein zou uitvallen. Dus misschien een indicatie van echte maten erbij zetten i.p.v. alleen leeftijden.

Pluspunten

goede service, snel oplossend gericht te werk gaan en de zending was op tijd. echt super

niks

Pluspunten

Snelle communicatie bij ons verzoek. Daarnaast alle afspraken die gemaakt waren na gekomen.

Ik was verbaasd te zien dat de levertjes bij meerdere stuks van hetzelfde product aanzienlijk omhoog gaat.

Pluspunten

Snelle levering!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen