Topervaring!

Wat een goede service van feestkleding.nl. Ik had de kledij snel nodig en mijn bestelling was de volgende dag al geleverd (op een zaterdag!). Alles was ook naar wens, ik bestel zeker nog eens!

Prijs kwaliteit

Super kwaliteit, mooi

Snel en 100 % ok!

De bestelling donderdagavond geplaatst en betaald, de levering was vrijdagochtend al tussen 9u en 9u30. Bleek dan ook nog beter dan verwacht qua kwaliteit en afwerking. Ook correcte maat. En vooral ook zeer prijzig, niks te duur! DIKKE aanrader dus!

Snel en betrouwbaar

Snelle levering binnen de 24u was het al geleverd. Site is heel duidelijk. Vlot en goede info

was de man van de avond :)

Besteld volgende dag binnen en een te gek feest gehad

Te gek

Heel snel geleverd, niet duur en prima voor een party

Snelle en nette levering

Te gekke maskers

Snel, leuk, tevreden!

Top, leuk en snel geleverd.

Ze komen de afspraak na: in de avond besteld, de volgende dag in huis! Top!

Super service

Snel verzonden. Mooi verpakt. Duidelijke omschrijving.

Goed kwaliteit precies zoals het plaatje

Het is precies zoals het plaatje goede kwaliteit en een goede prijs

Veel keuze, snelle service

Veel keuze op de website, snel geleverd.

Snelle levering en lage prijzen met leuk assortiment aan spullen. Fijn dat je ook suggesties krijgt bij je outfit aan accessoires dat scheelt zoeken!

Snel, goedkoop, perfect passend

Snel, goedkoop, perfect passend

Goed product

Was een beetje laat met bestellen, maar werd echt de volgende dag geleverd dus was nog op tijd wat heel nice was. Het pak was aan de strakke kant, dus had volgende keer denk ik één groter besteld, maar was makkelijk in gebruik en zag er uit als geadverteerd. Kortom, zeer tevreden!

Alles nach wens

Alles prima ben helemaal blij met mijn aankoop

Helaas zijn de XL panty’s niet geschikt voor maat 46. Ook niet voor 44. En groter hadden ze niet. Dat was erg jammer. Hoeden mooi en passen goed. Precies zoals op de foto. Erg blij mee.

Snelle en correct levering!

Correct en snelle levering en kledij zoals verwacht

Supersnelle levering, topkwaliteit pakken en gegarandeerd feestplezier!

Ik had last-minute een carnavalsoutfit nodig en kwam deze geweldige kippen- en flamingopakken tegen. Binnen no-time werd mijn bestelling geleverd – echt supersnelle service! De kwaliteit is top, stevige stof en goed afgewerkt. Geen dunne troep die na één avond uit elkaar valt. Het kippenpak zorgde direct voor lachende gezichten, en in het flamingopak voelde ik me de koning van de polonaise. Perfect voor carnaval, want je hebt lekker veel bewegingsvrijheid en het zit ook nog eens comfortabel. Kortom: topkwaliteit, snelle levering en gegarandeerd feestplezier! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een originele en goed gemaakte carnavalsoutfit!

Een echte aanrader alles perfect perfect zoals het vermeld was. Geen enkel minpunt.

Snelle en goed levering

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en de artikelen waren goed verpakt.

Precies naar wens

Precies naar wens. Bijna binnen 1 dag bezorgd dus precies op tijd voor de carnaval.

Prettige en snelle klantenservice

Helaas bleek een product wat ik besteld had niet op voorraad te zijn. Daar werd ik heel snel en netjes over op de hoogte gebracht per mail. Goed afgehandeld! Ook snelle levering én leuke carnavalsoutfit gescoord. Zeker aan te raden.

Super goede service!

Snel geleverd. In perfecte staat. Alles in orde!

Snel en goed

Prima pakje, snel geleverd