Een en al feest!

De keuze is reuze. Wat je ziet is wat je krijgt Super snelle levering wat handig is als je onverwachts een thema hebt. En voor iedere portemonnee is er wel iets te bestellen. Een feestje om te surfen op feestkleding. nl

Perfect!

Past perfect, ruim op tijd bezorgt, en mooie kleuren zoals op de foto.

Supersnelle levering, mooie producten

Mooie producten en supersnel geleverd

Kan niet beter

Supersnelle levering, artikelen perfect voor topprijs

Leuke feestkledij

Hebben binnenkort een doopfeest van de nieuwe leden van onze duikclub en zijn heel tevreden met de bestelde goederen, alles top in orde!

Voor de musical had onze zoon een kok kostuum nodig. Op feestkleding.nl direct geslaagd! Perfecte pasvorm, ziet er heel netjes uit. Hij is er maar wat groots mee! Besteld en de volgende dag al binnen. Kortom, super geregeld bij Feestkleding.nl!!

Mooi en kwaliteitsvol product

Helemaal wat ik er van verwacht had. Ziet er mooi uit, juiste maat, goede snit! Helemaal perfect voor een feestje!

Mooi spieren shirt met goede pasvorm

De spieren zijn mooi gevormd en de kleur van het shirt is realistisch. Wel irriteert het klittenband en label in de huid.

joepie

de levering perfect uitgevoerd, de artikels in goede staat, zoals vermeld op de website. Feestje is maar pas begin augustus dus weten nog niet of we in de prijzen vallen.

top! snelle levering

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima levering en erg snel

Super snel!

Direct opgestuurd netjes verpakt. Wij zijn klaar voor het feest!

Snelle levering - just in time voor ons feestje

Vandaag een feestje en op het laatste moment beslist om nog iets te bestellen wat op tijd werd geleverd waardoor er nog meer ambiance was. De flower power carnavalskledij, de bril en de peace ring schitterden. Enkel was de ring zilver- en niet goudkleurig.

Snel en correct.

100% vertrouwen. Ben al 5 jaar klant.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Kwaliteit was beter dan ik had verwacht en pasvorm is prima. Volgende feestje ga ik hier weer bestellen!

Snel geleverd volgende dag gelijk in huis

Snelle levering en alles ziet eruit zoals op de foto’s!

Voor ons Disco feest in Juni

De kleding ziet er geweldig uit, en hangt klaar voor ons Disco feest, die wij organiseren in Juni Groetjes Joke

Vlot en zeer correct

Ik vond meteen wat ik zocht op de website. De levering gebeurde ontzettend snel en het product voldeed aan alle verwachtingen.

Super snelle service, makkelijk besteld. En zelfs op de Waddeneilanden écht de volgende dag in huis! Klaar voor ons feestje!

Prima shirt

Prima shirt, geen top qualiteit

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Goede webshop met groot assortiment en snelle levering.

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt.

Superrrr

Erg snel geleverd!!

Goede levering en goede kwaliteit

Ik heb veel feestkleding en verjaardags spullen gekocht en de kleding is een goede kwaliteit en de verjaardags spullen zijn ook een goede kwaliteit en als ik weer feestkleding of verjaardags spullen nodig heb koop ik het bij jullie weer.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen