Doet wat gezegd word

Super snelle levering en prima maat voering met de juiste uitleg

Snelle levering van hoge kwaliteitsproducten

Ik ben zeer tevreden over Feestkleding.nl, de levering was zeer snel en de producten waren in het echt net zo goed als de foto weergeeft. Ik zou Feestkleding.nl zeker aanraden!

Super snelle levering!!!!

Dinsdags besteld met vriendinnetjes en volgende dag al binnen top top top! Leuk ding ook nog helemaal blij mij

Supersnel afgehandeld

Prachtig pak besteld, snelle afhandeling via de website en sneller dan verwacht thuis bezorgd! Super service

Goed en snelle levering

Had het gister avond besteld, kwam gelijk de volgende dag binnen. Goede kwaliteit en zoals beschreven.

Snelle levering.

Pakje besteld. Volgende dag in huis zoals al aangegeven op de site. Goede kwaliteit.

Super snelle levering

DE VOLGENDE DAG AL IN HUIS

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snel geleverd en goede kwaliteit omtrent de carnavalskleding. En niet al te duur.

Fijne site Snel geleverd

Leuk pak!

Helemaal top!

Goede kwaliteit en pasvorm!

Het pakket was erg snel geleverd en de kleding zag er boven verwachting goed uit.

Fijn pak gekocht

Voor carnaval een fijn pak gekocht. Precies zoals aangegeven en geadviseerd een maatje groter gekozen. Zit als gegoten en snel geleverd. Ben er erg blij mee. En die goed erbij maakt het helemaal af!

‘‘s avonds besteld, de volgende morgen al in huis! Super gaaf pak, dat wordt een geweldig carnaval Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering. Makkelijke site om te bestellen.....gewoon top!!

Geweldig lief jurkje

Mijn dochtertje voelt zich helemaal “de panter” in deze jurk. Leuk jurkje !

Snelle levering, overzichtelijke site

Ik vind het wen goede site, snelle levering en alles perfect

Snel besteld en de andere dag al geleverd.

Goede snelle service.

Snelle levering en product precies zoals beschreven

Snelle levering en product precies zoals beschreven ontvangen

Snelle service, jammer dat je voor retour moet betalen

Legerpak had ik echt heel snel in huis, maar de matentqbel is niet heel duidelijk. Dus moesten we een andere maat hebben en dan kost het retourneren best veel geld

Snel en volgens afspraak

Goed verzorgd

Leuke feestkleding snel in huis

"Schitter in stijl: jouw feest, jouw outfit!"

top kleding

super leuk shirt en jurkje

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen