Snel, prima prijs - kwaliteitverhouding

Het pakketje was ondanks de kerstdagen volgende dag binnen. Het was geen top kwaliteit, maar goed voor 20 euro.

Een hele fijne webshop met een groot assortiment aan feestkleding. Er is voor ieder wat wils! De carnavals outfit die ik heb besteld had een goede prijs/kwaliteits verhouding en werd binnen een dag geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Erg leuke kleding en goede kwaliteit

Het pak viel erg in de smaak, iedereen gaf me complimenten om het leuke pak. Het feestje was Gewoon leuker door het pak omdat iedereen met me ging praten door mijn leuke outfit. Ik vind de kleding een echte aanrader voor iedereen!

Top! Snelle levering

Binnen een week alle hoedjes binnen. Zien er top uit.

Voor herhaling vatbaar

Prachtig product heel blij mee.

Zo leuk om uit al die fantastische kleding te kunnen kiezen. Het feest begint dan al.

Onze bestelling was snel en correct geleverd

Leuk assortiment en supersnelle service

Fijn dat je zo snel je bestelling in huis hebt. Het zou wel prettig zijn als je meteen telefonisch een vraag kunt stellen over een artikel, zodat je meteen kunt bestellen ipv een dag wachten, waardoor ik bijna elders ging bestellen omdat mijn bestelling anders te laat zou zijn.

Fantastische kwaliteit en super snel geleverd

Mijn dochter is erg blij met haar harley quin pak, precies als de foto en exact op maat. Vanavond is ons verkleed feest.. Word mede door jullie vast fantastisch.. !!! Ik zal zeker weer bestellen voor het volgende verkleed feest..

Geweldige outfits!

Snelle en duidelijke service en levering. Er stond duidelijk vermeld dat een artikel pas later weer leverbaar zou zijn en vanaf datum X zou worden verzonden, Maar het werd zelfs al ruim 5 dagen eerder verzonden. Super fijn en een blije verrassing. Twee prachtige kerst outfits voor onze kinderen van goede kwaliteit. Ruime keuze! We zijn erg blij en tevreden, bedankt!!

Snelle levering van een product zoals omschreven

Ruime keuze. Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Het artikel was zoals omschreven en op de foto’s getoond. De maat klopt en ik vond de prijs meevallen.

Snel en precies zoals de foto

Fijn en snel geleverd.

Leuke kwaliteit/prijsverhouding.

Leuk bedrag om een kind kado te geven. Kwaliteit prima!

Snelle leverring

Online veel keus en word snel geleverd

Snelle levering!

Overzichtelijke webshop en zeer snelle levering!

Geweldig..!

Super snel en een super leuk en mooi pak….!

Prima kwaliteit

Top!!!

Hele snelle levering en over het produkt ben ik zeer tevreden

Tevreden

Snelle levering en producten zien eruit zoals op de foto.

leuke en overzichtelijke site, snel bezorgd.

leuke en overzichtelijke site, snel bezorgd.

Ziet er leuk uit

Ziet er leuk uit. De stof is wel wat doorschijnend. Maar leuke outfit voor carnaval.

Pieten pak

Leuk goed zittend pieten pak alleen jammer dat er geen handschoenen bij zaten.

Service

Uitstekende service

Snelle levering en goed product

Snelle levering en het kostuum is precies zo als het op de website staat.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen