Snelle levering, mooie kwaliteit

Groot aanbod, snelle levering en kwaliteit voor die prijs is best goed!

Prima maat!

De maar van de kledingstuk die ik had besteld was in de goeie maat. Niks te klagen en prima maat.

Net het feestje gehad fantastisch pak!!!!

Alles geleverd wat er op de webshop stond

Super tevreden.

Boven verwachting en gelijk meerdere personen naar de webshop doorverwezen.

Levering was snel Site zou ik wel aanpassen

De volgende dag al in huis en super leuke outfits en decoraties!

Prima :)

Zonder problemen kunnen bestellen, volgende dag alle producten in huis, weinig te klagen ;)

te gek!!!

Levertijd was heel goed en snel pakketje was in orde Deze website is zeker een aanrader!!!

Leuke outfit en snel geleverd

Voor Halloween voor mijn dochter een kostuum besteld. Snel geleverd en leuke outfit voor Halloween.

Mooi ruim en netjes geleverd

Een eerlijk bedrijf die zijn woord houdt qua leveringen. Een soortgelijk bedrijf gaf bij de bestelling aan wanneer er geleverd werd, maar als je naar je winkelwagentje ging om af te rekenen dan kwam er op eens een latere leveringsdatum in beeld. Vandaar dat ik overgestapt ben om mijn bestelling te plaatsen bij feestkleding.nl.

Heel snel geleverd

Pak is super leuk , was niet duur en wassnel geleverd!! Vorige jaar is minder goed gegaan. Pak was niet op tijd geleverd. Maar deze keer is heel goed gegaan.

Snel geleverd prima kwaliteit

We hadden een beetje haast en gelukkig waren de spullen de volgende dag al in huis! Kwaliteit is prima! We zullen zeker terugkomen

Gadgets voor elke gelegenheid

De verkleedspullen waren precies zoals verwacht, een perfecte aanvulling op het Halloween kostuum!

Goede service en top prijzen !!!

Op het laatste nippertje mijn halloweenkostuum gekocht aan een schappelijke prijs ( zaterdagavond) en maandag al in huis !!! TOP

Snelle goede levering!

Zondag middag een pakje besteld en dinsdagmiddag was het al geleverd! Erg fijn dat het er zo snel was. Kwaliteit is ook prima voor wat je ervoor betaald!

Mega snelle levering!

Op zaterdagavond besteld en maandags al ontvangen! Kleding ziet eruit zoals op de foto van de website. Nog even wachten tot we het kunnen dragen! Bedankt

Super snel geleverd

In de avond besteld,de volgende dag in huis

Top kwaliteit

Kwaliteit en levertijd waren boven verwachting!

Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

Veel keuze op de website en daardoor 3 leuke pietenpakken + pruiken gekocht. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Heel blij

Dochter is superblij! Super snelle levering!

Super veel keuze en vond precies wat ik zocht voor een goede prijs.

Heel makkelijk te vinden alles. Veel keuze en ook hele snelle bezorging. Vaak als je laat bent met dingen bestellen dan kom je op sites waar alles heel duur is of het niet optijd aankomt. Dit is het tegenovergestelde. Super tevreden.

Het pakje ziet er niet uit als op het plaatje maar mijn dochter is er ondanks dat wel blij mee!

Snel, top product voor een Top Prijs!

Zondag voormiddag besteld samen met mijn dochter, Maandag ochtend ontvangen, mijn dochter was er super blij mee, past perfect en de stof is van goede kwaliteit.

Ik moet nog feesten...

Vlugge levering! Top! Het is zoals op de foto. Nu nog feesten

Goede webshop

Prima feestkleding webshop, alleen product kwam kapot aan, niet de fout van de webshop, maar kwaliteit van product is dus niet heel goed

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen