Goede webshop

Prima feestkleding webshop, alleen product kwam kapot aan, niet de fout van de webshop, maar kwaliteit van product is dus niet heel goed

Toppie

Goed en snel geleverd. Toppie

Goeie kwaliteit en een hele snelle levering!

Spullen zijn van goeie kwaliteit en wordt snel geleverd!

Snelle levering en goede kwaliteit

Kreeg de spullen geleverd binnen 24 uur , spullen zagen er uit zoals op de webshop en kwaliteit is goed

kan veel beter

ontving niet bestelde producten in plaats van de gevraagde. men kon dit niet oplossen ,zou liggen aan verkeerde barcodes .wat ben ik daarmee?

Zeer makkelijk en snel

Het was zeer makkelijk en aangenaam om via deze website te kiezen en bestellen. De bezorging was zeer snel en goed op tijd.

Goede prijs-kwaliteit

De Doornroosje jurk besteld en was mooi optijd binnen. Klaar voor het feest.

Prima prijs kwaliteit

Mooie producten, snelle levering

Vanwege een thema feestje een outfit uitgezocht en een dag later werd deze keurig netjes geleverd. Mooi ingepakt, goede communicatie via mail over bezorging en goede kwaliteit.

Heel snelle levering!

Leuke kledij

Was zeker niet te duur en zag eruit zoals verwacht! Tof!

Snelle levering en gekregen wat we besteld hebben

Heel snelle levering, niet duur én met zorg verstuurt Zeker voor herhaling vatbaar

Prima kwaliteit voor de prijs

Snelle levering. Pak is van redelijke kwaliteit voor feesten e.d. voor een goede prijs.

Top ervaring

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Leuke kleding

Goeie kwaliteit en mijn zoontje is er blij mee

Ongelooflijk snel

Mooi product. Tof

Leuke gekke hoeden

Snel geleverd! Blij mee ! Het feest kan beginnen

Ruim assortiment en prima kwaliteit

De keuze is reuze en de kwaliteit is zeer goed, vlotte en complete uitlevering.

Snelle levering netjes verpakt

De kleding is precies als op de afbeelding op de site, zit als gegoten.

Zondag heb ik de kleding besteld. Dinsdag zou het bezorgd worden. Hij werd maandag al bezorgd, toppie. Maar zou dat voor mij onhandig zijn, dan kon ik het veranderen. Goede service, goed contact. De bezorger was ook correct. Bedankt allemaal.

Erg snel geleverd en pakket precies hetzelfde als het voorbeeld!

Heel erg top! De levertijd was heel snel goeie prijzen en een top site

Helemaal top

Alles snel geleverd en de kostuums zijn van een goede kwaliteit.

Jurk valt log en kleed niet af

De levering was allemaal keurig netjes, maar de jurk valt veel te groot (ik heb al maatje kleiner besteld dan ik zou doen). De taille zit zo ongeveer bij mijn heup en het kleed totaal niet af zoals op de foto. Alsof ik een vuilniszak aantrek…

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen