Ongelofelijk

Online aankopen blijft nog altijd een mysterie.. Je hoopt voor het beste, maar niet altijd is het wat je hebt gehoopt. Ik had zaterdag besteld en maandag was hij al binnen. Spannend.. Bij het openen van het pakket dacht ik al wauw. Hij is mooi en de kwaliteit is nog goed ook. Oke, alleen nog passen en toen ik het paste, wauw. Ik kan niet wachten op mijn fotoshoot. De fitting was perfect! Dus met andere woorden super tevreden! Zeker een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service en goede kwaliteit

Super leuk Halloween pakje besteld. Het kwam op tijd binnen en heeft een goede kwaliteit. Goede service, wij bestellen hier vast nog een keer!

Super service

Ene dag besteld andere dag in huis. Heel blij mee. Helaas bleken er gaten in de trainingspak te zitten. Na een mailen te hebben gestuurd kwam er een snelle reactie terug. Er werden twee opties gegeven!! Echt top bedrijf!! Ik zou hier vaker mijn spullen gaan bestellen.

uitstekend

snelle levering, goede kwaliteit, helemaal tevreden

uitstekend

snel geleverd, en 't past.

Alles loopt vlot!

Bestellen gaat vlot. Levering ging super snel! Super gemakkelijk dus!

Snel en super leuk zoals verwacht

super snel geleverd

Prijs kwaliteit verhouding helemaal goed

Snelle verzending, product zoals omschreven

Gewoon goed

Goed/snel

Zeker blij mee

Heel leuk Zoontje is er super blij mee. Dat hij het nu al wil aan doen op school hij zal nog wat moeten wachten tot met halloween.

Super mooie angel wings

Ziet er super mooi uit . Snelle levering .

Super snel!

Een politie pak, pistool en handboeien gekocht voor het vriendje van m’n dochter. Super leuk spul, goede kwaliteit en de volgende dag al in huis!

Supersnel

Mijn bestelling was de avond voordien pas laat geplaatst. Zeer verrassend dat ik dit zo snel in ontvangst kon nemen!

Snelle bezorging

Voor het doel a.s. zondag een leuk rokje

Super goede prijs/kwaleit

Gezocht op internet naar een bepaald product, hier verreweg het goedkoopst. Snelle levering en netjes/goed verpakt.

Geweldig!!

Heb flower power jurk besteld en heb daar zoveel complimenten op gekregen

Binnen 1 dag geleverd. Netjes verpakt.

Prima product,snel geleverd

snel en netjes bezorgd , goede kwaliteit

goede kwaliteit , netjes en snel bezorgd

Top service en correcte levering en prijs kwaliteit

Goede service duidelijk wat je koopt snel verstuurd

In een dag alles in huis.

Met nogal spoed outfits nodig maar feestkleding.nl gevonden! Savonds gekocht en de volgende ochtend al geleverd. De kostuums zien er prima uit voor de prijs en er zitten zelfs nog wat extra's bij, zoals in ongeval been beschermers en een hoofdband. Heel blij mee

Zoals ik het had verwacht

Voor deze kleine prijs had ik mindere kwaliteit verwacht. Wat totaal niet het geval was.. Ik ben dus heel tevreden met mijn aankoop.. Ik zal schitteren als indiaanse!

Een mooie koeienpak gekocht voor mijn dochter van net een jaar. Ze heeft een fantastisch feestje gehad!!!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen