Een mooi carnavals pakje en ook nog eens snel in m’n postvakje

Mijn ervaring is erg goed. De levering was binnen 1 dag en de kwaliteit zit goed.

snelle correcte levering

prima kwaliteit van de kleding

Top!!!!

Artikel wat we besteld hebben is perfect. Alleen jammer dat er op de site staat voor zo laat besteld volgende dag in huis, had er al rekening meegehouden gelukkig, want helaas werdt het dus niet de volgende dag geleverd.

Een hele leuke ervaring!

Een snelle levering met een knap verkleedpak. Ik ga stralen als beer. Dank je wel! Een aanrader!

Goeie kwaliteit en super snelle levering. I love it.

Goeie kwaliteit en super snelle levering. I love it.

Leuke producten

Snel besteld. Snel en goed geleverd.

Snelle levering en leuke kleding!

Verrassend leuke outfits en hele snelle levering! Perfect voor als je last-minute nog een goede outfit moet scoren ;-)

Ik kreeg het binnen en dacht wauw hier ga ik plezier mee beleven

Snelle levering, goed product

Snel kunnen vinden wat ik zocht. Zeer snelle levering en produkt voldoet aan de verwachte kwaliteit

Kwaliteit naar prijs.

Prachtig

Mijn feestje moet ik nog krijgen maar de jurk is al geslaagd. Het is een prachtige jurk, veel mooier als ik dacht. Hij is nu al een topper.

2 bestellingen gedaan alles in één keer binnen

Vrijdag's bestelling geplaatst. Volgende dag thuis. Alles was precies hoe het beschreven stond. Tot de volgende bestelling!!

Fijne service! Mooi product.

Heel snelle service, duidelijke communicatie. Vlot, en fijne afhandeling. Bedankt voor het leuke product. Was helemaal in orde.

De brand werd snel geblust door Freek

Het pak ging vlug aan, fijn met klittenband

Helemaal dik in orde!

Super leuke jachtvlieger helm gekocht. Zeer snel in huis en erg leuk ding!! 2 Viziers, een transparante en een groen vizier. Top!’

Top spullen

Helaas door de bezorging was de doos open en miste er wat. Ook was 1 product beschadigd. Direct geregeld en geld terug gekregen. Rest van de spullen is meer dan goed! Zeker vaker bestellen

Hele snelle levering

Hele snelle levering en niet duur

Snelle levering en goeie service!

Mijn bestelling was er heel snel en precies wat ik ervan verwachtte. Helemaal top, dik tevreden!!

Snelle levering en nette producten

Hele snelle levering, en de producten zijn super

Geweldig!

Snelle levering, betaalbare prijs, goede omschrijving van het product. Kleuren zijn nog feller/ mooier dan op de foto. Maten zijn correct, kwaliteit is goed. Duidelijke, werkbare site. Kortom betrouwbaar.

Snel geregeld

Snel geregeld en thuis ontvangen

Snel bezorgd en volgens de foto!

Mooie outfit voor de Halloween van mijn dochter!

Snelle levering en prima resultaat

Voor een thema feest last minute hier besteld. Duidelijke foto's en omschrijvingen maar bovenal keurig snelle en tijdige levering tegen marktconforme prijzen en zonder negatieve verassingen. Top!

Goede bezorging!

Doordat ik klein ben is het kleed net te lang.

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Uitzoeken, bestellen, binnen 2 dagen alles geleverd. Keurig verpakt en alles naar wens!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen