Snelle service!

Snel geleverd heel fijn als je snel iets nodig hebt!

Goed artikel

Super snel geleverd. Mijn complimenten

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zondag besteld en de volgende dag al in huis! Goede kwaliteit voor een kleine prijs. Heel veel keuze.

Een aanrader om opnieuw kledij te kopen

De carnavalskleding die we kochten voor ons kindjes, is zoals beschreven op de webshop. Zeer snelle levering en prijs kwaliteit mooi in verhouding.

Snel bezorgd en goed

Snelle bezorging en snel

Goede service en snelle levering

Alles was duidelijk en toen ik mijn carnavalspak kocht kreeg ik hem de volgende dag al binnen. Het is ook een goed prijs voor de kwaliteit dus ik ben heel tevreden.

Super snelle bezorging! Ik ga nog wat bestellen; dat heb ik zaterdag nodig! Dat kan vandaag nog.

Ben blij met me zuster pakje Goed materiaal ben er erg blij mee

Goedkoop maar niet super kwaliteit.

Goede service en snel geleverd. Kwaliteit is niet super, maar wat veracht je van een carnavalsoutfit. Precies goed voor een feestje.

Super snel en mooie kleding

Snelle levering en precies wat besteld wat!

Ruime keuze goede prijs

Snel en optijd geleverd. Bij een ophaal punt. Leuke en duidelijke site. Top

Goed - Kostuum past

Past goed alleen onaangename geur

Super snelle levering

Hele fijne webshop met een super snelle levering.

Helemaal tevreden met mijn bestelling

Goede kwailiteit

Dit is de tweede keer dat ik bij hun bestel en ik ben zeer tevreden. Goede kwaliteit voor een lage prijs. Je hebt ook de dag er na binnen dus dat is echt ideaal als je last minute iets nodig hebt.

Ik had snel een pak nodig, dag erna geleverd zoals beloofd, dus uitstekend!

Ik had snel een pak nodig en ik zag dat het de volgende dag al geleverd zou worden. Dit was ook zo, dus helemaal top!

Perfecte maar zonder enige nadelen

De bestelling verliep goed, kreeg de pak binnen 2 dagen binnen en de maat was ook perfect dus retourneren was niet nodig.

snel en degelijk!

Op korte termijn een leuke outfit nodig gehad. Degelijke website met leuke spullen en binnen 2 dagen binnen.

Goede ervaring makkelijk te bestellen

Fijne website makkelijk artikelen te vinden en te bestellen. Zeer snelle levering top

De postbode bracht wat zij beloofde. 1+1= blijheid.

De postbode bracht wat zij beloofde. 1+1= blijheid.

Helemaal goed!

Leuke carnavalsoutfit voor een nog leukere prijs

Super toffe pakjes, snelle levering, uitstekende service.

Zondag besteld, dinsdag in huis. Netjes verpakt en geleverd met track & trace. Pakje komt exact overeen met de beschrijving en de foto's. Goede kwaliteit van verkleedkleding. Tevreden klant!

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Echt supersnel geleverd, netjes verpakt. In de beschrijving uitgebreide informatie over wat je kunt verwachten, bijvoorbeeld ook qua maat. Goede zoekmachine en ook alle schmink- en accessoires in huis.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen