Goede kwaliteit en snelle levering

Precies naar wens

Voor een flower power feestje as weekend iets nodig en is mijn besteling precies zoals aangegeven op de site! Kwaliteit en prijs is top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelling (naar België) werd de volgende dag al geleverd. Daarnaast is de kwaliteit ook zeer goed. Ik raad deze site 100% aan!

Prima kleding voor goede prijs.

Maat klopt, kwaliteit is prima en naar verhouding met de prijs!

Kleding is van goede kwaliteit, en helemaal naar verwachting. Erg blij met m'n jurkje

Heb je je kleding snel nodig dan zou ik hier zeker weer bestellen

Tip gekregen van iemand dat er snel geleverd wordt. S avonds besteld en inderdaad de volgende dag hadden we een outfit voor het feest

super

prachtig kostuum tegen scherpste prijs, snel verzonden. Aanrader!

Duidelijke site en snelle levering

Feestkleding heeft een ruim assortiment met duidelijke uitleg. Je kan gemakkelijk hetgeen opzoeken wat je wil door naar de categorieën te kijken. Wel vond ik het jammer dat er bij de cm maten van de kleding niet duidelijk bijstond wat de taille in cm was. Hierdoor had ik een maat te klein. Dus, een tip naar Feestkleding: Zet die maten erbij :) Verder, duidelijke mailtjes gekregen over wanneer het pakket aankwam. Hij kwam zelfs eerder verwacht, maar ook dit was netjes aangegeven in een mail. Helemaal top dus!

Top, snel

de verzendkosten waren wat duur maar voor de rest prima

S avonds besteld en de volgende dag gelever echt top

Snelle levering en juiste maat

Snelle levering. Het pak zit goed op maat.

Fantastisch!

Ik had een pakje besteld en de dag nadien lag het al voor de deur. Wat op veel websites beloofd wordt maar niet wordt gedaan, is wel zo bij deze carnavalwebshop!

Super service en levering, netjes verzorgd geleverd.

Alles prima en van goede kwaliteit

Zeer mooie artikels van goede kwaliteit en een snelle levering.

Alles goed en snel geleverd

Producten komen goed overheen.

Goeie prijs-kwaliteit en snelle levering

Prima ervaring

Duidelijk en lekker snel geleverd. Voor een vossenjacht op school, met de koningsspelen.

Goede, snelle en nette levering. Ook bij vragen snel netjes en vriendelijk geholpen. De kwaliteit van de producten is ook netjes en goed.

Voor gouden party disco blouse besteld. Snelle levering prima service

ziet er goed uit, alleen was er iets kapot

ik kreeg het pakket netjes binnen, mooie doos en keurig ingepakt. Daar zat het viking pak in, maar een deel van de haren van de schouders was kapot, verder geen last van gehad maar wel zonde.

Uitstekende service en kwaliteit producten

Uitstekende service en kwaliteit producten

Snelle levering en goeie kwaliteit. Precies wat ik ervan verwachtte

Goede site om snel iets te bestellen

De levering was snel en goed je kreeg wat je er van verwachte alles tip top in orde

Fijne service!

In mijn geval kwam de belofte zeker uit: vandaag besteld is gelijk verzonden. De kleding kwam mooi ingepakt en er zat ook een mooie opbergzak bij.

goede service

snelle levering en goede kwaliteit

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen