Snelle levering en goeie kwaliteit. Precies wat ik ervan verwachtte

Goede site om snel iets te bestellen

De levering was snel en goed je kreeg wat je er van verwachte alles tip top in orde

Fijne service!

In mijn geval kwam de belofte zeker uit: vandaag besteld is gelijk verzonden. De kleding kwam mooi ingepakt en er zat ook een mooie opbergzak bij.

goede service

snelle levering en goede kwaliteit

Snelle en duidelijke levering

Heel snel mijn ideale kostuum gevonden en vervolgens gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Er werden duidelijke mails gestuurd met alle informatie en dus ook een ultra snelle levertijd!

Ik heb hele goede service ervaren en de kwaliteit is top.

Het is een erg uitgebreid assortiment. Vol met leuke carnavakskleding. Erg snelle en goede levering. Fijne klantenservice komt ook te pas.

Snel geleverd, pakken lijken ook echt op de foto!

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding. De geleverde pakken zien er ook echt zo uit zoals op de foto!

Voor een 90’s party van vrienden een old school trainingspak gekozen. In eerste instantie bij een ander bedrijf online besteld maar deze leverde niet op tijd. Stress! En dus ‘s met 5 vrienden avonds om 21u besteld en bij ons allemaal werd het de volgende dag bezorgd. Wat een top service! Als klap op de vuurpijl zijn onze vrienden stiekem getrouwd op het feest, geweldige verrassing ❤️

Super goed!

Wij hebben als team een super leuk slotfeest gehad met de panda jurkjes!! Wij hebben zelfs de prijs voor leuke outfit gewonnen!

Super kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering. Top!

De service was een feestje!

Overzichtelijke webshop, snelle levering. Artikelen zoals omschreven, helemaalTop!

Lekker snel en goede outfit!

Snelle levering en goed materiaal.

Makkelijk je item te vinden en snelle levering.

Erg tevreden

Goede kwaliteit lage prijs en ontzettend snelle levering!

Snelle levering!

mijn zoontje is helemaal blij met z'n Cobra kostuum. Niets op en/of aan te makeren aan het hele proces. Top!

Goed en snel

Artikelen snel en goed verpakt geleverd, waren precies zoals omschreven op website en bij behorende plaatjes/foto's Bij volgend feestje hier weer bestellen!!

The Riddler van Suitmeister

Mooi pak wat ik tijdens het feest van het weekend heb gedragen. Goede kwaliteit en past uitstekend! Binnen een dag geleverd! Echt top levering. Dank jullie

Leuke pakjed

Volendammer kermis al meerdere kostuums van jullie gedragen en nu pirstenfeest Friendin word 50

Top! s avonds besteld, volgende dag al binnen!

Lekker snel!

Alles keurig en snel ontvangen. Mooie producten voor een zeer schappelijke prijs!

Perfect geleverd Goeie maat Leuke prijs

De bezorging was zo snel als een brandweer!

Ik heb een goede ervaring met Feestkleding.nl. Ik heb voor mijn examenstunt een brandweerpak besteld. En ik ben er super blij mee. Alles past perfect en het pak werd nog veel sneller geleverd. Dan dat was aangeven. Daar was ik erg blij mee! Ook goed contact.

Past uitstekend en mooi volledig met accessoires

Past uitstekend en mooi volledig met accessoires

Snelle levering!

De maat viel goed en snel geleverd. Prijs kwaliteit ook prima!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen