Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

Eindelijk een passende outfit voor carnaval

Ik zocht een outfit binnen mijn comfort zone voor carnaval, maar het aanbod op de meeste websites voldeed niet aan mijn verwachtingen. Echter kwam ik Feestkleding.nl tegen en daar vond ik een voodoo doll vest. Het idee vond ik heel leuk en ik heb er dan ook een bijpassende panty bij besteld. De levering was ongelooflijk snel en ik ben tevreden met de producten. :)

Leuk kostuum voor mijn zus

Ik heb een Konijn kostuum gekocht en ik heb het naar mijn zus in een ander land gestuurd. Zij doet kindervoorstellingen en is erg blij met kleurrijke kostuums die ik af en toe voor haar kan bestellen en opsturen.

Snelle service en betaalbaar product. Aanrader

Leuk!

Leuk, veel complimentjes over gehad en ook vragen waar het vandaan kwam, heb natuurlijk de naam van de website genoemd

leuke ervaring met een fantastisch pak

je komt de tent binnen en iedereen kijkt je vrolijk aan, en als je even door loopt zie je daar je dwergen maatjes waar je gezellig mee kunt feesten

Super snelle levering

Super snel geleverd en precies zoals op het plaatje staat.

Ik had 4 pruiken besteld, maar al snel kwam ik er achter dat het er 1 extra moest zijn. Dus contact gezocht en binnen een paar minuten was het geregeld. Echt super dat het zelfs in de drukke periode met Carnaval zo geregeld kon worden.

Top snelheid

Top pakje met mega snelle levering!! Last minute bestellen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bedankt ! Complimenten voor jullie team!!

Super snelle levering van leuke kleding!!

Top service!

Netjes bedrijf

-niet te duur -netjes optijd zo als ze zeiden

Top, goeie prijs kwaliteitverhouding! Was optijd binnen dus kon shinen in mijn carnavalspakje!

Snelle levering! Top service.

goede kwaliteit, snelle levering

top, zou hier zeker vaker bestellen. goede kwaliteit ziet er mooi uit, en snel geleverd!

Prima website

Bestelling was ondanks de drukte snel aangekomen. Order was ook lekker duidelijk en overzichtelijk! Volgend jaar maar weer bestellen :)

Mijn bestelling verliep vlekkeloos

Ik bestelde vrij kort voor carnaval mijn kleding, waar andere winkels stoppen met online verkopen omdat t te druk is, beloofde feestkleding dat m’n kleding op een bepaalde datum er zou zijn en dit maakte ze ook waar, mijn kleding kwam netjes op die datum binnen. Mijn bestelling & levering verliep vlekkeloos. Top!

Ik was te laat voor het zoeken een voor een carnaval pakje voor me dochter en kwam ik dit tegen op Vinted maar het zou niet optijd Komen heb ik het opgezocht op internet en kwam jullie site tegen, ik liet me dochtertje zien en ze was net als in verliefd op het pakje ze wist het gelijk ipv Elza, Het pakje was zelf mooier in het echt. Kon ik ook maar een foto erbij delen. Heel erg bedankt voor een perfecte 1e carnaval voor mij dochter op school ( 4 jaar ). Ohja en de verzending was geweldig

Binnen 1 dag geleverd!!

Last minute een carnavals outfit nodig en het werd de volgende dag geleverd. Helemaal top!!

Geweldig!!

Wij hadden dit weekend carnaval. En hadden nog geen pakje. Toen kwamen we bij deze site en we zagen zoveel leuke dingen!! Ook was het binnen twee dagen binnen en top!!!

Precies wat ik wilde hebben.

Mooie jurk, dochter is heel blij, valt mooi op maat.

Producten zoals omschreven op de website en snel geleverd

Super service, volgende dag al in huis

giga geweldig

snel en goed binnen gekomen en dat zo kort voor carnaval

Groot assortiment en snelle levering. Top!

Goeie prijs, snel geleverd en een ruim assortiment!

Top! Goeie service en ik kreeg duidelijke mails. Het jasje was snel binnen en zat als gegoten. Leuk jasje voor carnaval en is lekker fout! Al met al perfect.

Goede kwaliteit en snel ontvangen!

Fijne website, snel kunnen betalen en gelijk de volgende dag ontvangen!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen