Goed product! Perfect!

Goeie service

Ik vond het hele proces goed en soepel verlopen. Het is een goeie site en de levering en alles was top! Petje af!

Goede service en mooie pakken.

Jokerpak

Snel geleverd. Maattabel op de site ook erg fijn. Het klopt precies qua maat. Pak lzirt er precies uit zoals op de foto.

Slecht

Ik had 2 setjes besteld. Het ene setje is niet geleverd en daarvoor heb ik, zonder nadere toelichting, iets anders voor ontvangen. Een terugkoppeling hierover was fijn geweest. Het andere setje is wel juist geleverd, maar er zit al een vlek op en de piratenhoed is helemaal verfrommeld. Die kan ik zo niet gebruiken. Het zou fijn zijn als ze geretourneerde items eerst controleren, voordat ze ze doorsturen (verpakking was al helemaal open dus vandaar het vermoeden dat het eerder al is geretourneerd).

Super kwaliteit snelle service voor een goede prijs snel in huis!!

Een hele snelle levering en alles netjes verpakt..

Heerlijk snelle levering!

Zo fijn als iets snel in huis is. De ene avond besteld en de volgende dag gewoon al Lekker in huis. Fien!

Niet helemaal tevreden

Helaas pakje hier besteld. Helaas mist er iets en klopt de maat van het pakje ook niet. Service reageert snel, maar komt niet echt met een nette oplossing.

Snelle levering en super kwaliteit!

De kleding was inderdaad de volgende dag binnen en van goede kwaliteit! Duidelijke en overzichtelijke website. Ben er enorm blij mee en ga er een top carnaval van maken!

Hele goede service

Bestelling gedaan meteen mail. Graag aan dat het week zou duren maar paar dagen later was het er al

Goede serves

Snelle bezorging, goed ingepakt, alles mooi geregeld

Goede service en levering.

De bestelling wss juist geleverd, en zoals verwacht. Prima ook om een carnavalsfeestje te gaan bouwen, voor meerdere dagen!!!

Super snelle levering en de juist maatadvies

Mooi op tijd en bestelling voldoet aan de verwachtingen

Mooi op tijd en bestelling voldoet aan de verwachtingen

Goede kwaliteiten en snelle bezorging

Het pak is van prima kwaliteit en de bezorging was zeer snel. Binnen 1 dag had ik het in huis. Ik zou deze website aanbevelen

Ontzettend snelle levering in deze drukke tijd!

Zeer goede kwaliteit

Goede kwaliteit enkel heel kleine maatjes

Producten niet geheel zoals verwacht

Verkeerde ketting geleverd en beenwarmers niet zoals op foto weergegeven. Gezien ik geen tijd meer had om producten terug te sturen of om te ruilen toch maar gehouden omdat de prijs wel gunstig was.

Makkelijk te bestellen en snelle levering!!

Makkelijk om te zoeken, vervolgens te bestellen en ook snel in huis! Hou ik van!

Goede maat. Prima order! Geen verbeteringen

Voldoet precies aan de wensen en omschrijvingen.

Snelle levering!

Snelle levering en mooie producten!

Super snelle service!

Perfect. Erg blij met het product en de snelle levering!

Snelle levering en goede service

Spullen waren eerder geleverd dan verwacht. Alles zat netjes in een speciale zak.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen