Correct en nette levering, product voldoet 100%

Beschrijving komt volledig overeen Goed verpakt Eerder geleverd dan aangegeven Goede communicatie over levering

Snelle service en prima kwaliteit

Producten zijn snel geleverd en van goede kwaliteit

geweldige kwaliteit!

ik heb voor mij en 4 vrienden dezelfde pakken gekocht allemaal in verschillende maten en ze zijn blijkbaar allemaal perfecte fit! Ook is de levering erg rap binnen 1 dag was het al binnen!

Leuk pak voor goede prijs!

De levering was erg snel netjes verpakt en kwaliteit is prima!

Gouden outfit

Ik had een gouden outfit nodig. Dit zocht ik als “gouden outfit mannen” op hier vond ik direct veel verschillende outfits en vond ik de outfit die ik nodig had. Betalen ging heel soepel en volgende dag was het in huis in een mooie verpakking. Site werkt goed en is duidelijk helemaal top.

Erg tevreden

Snelle levering en prijs kwaliteit zijn goed!

Het zit erg netjes en goede kwaliteit

Zoals de zin hierboven dit het netjes en is het goede kwaliteit

Eenvoudige site, makkelijke te bestellen, producten zijn prima

Eenvoudige site, makkelijke te bestellen, producten zijn prima

Supersnelle service

Bestelling 's avonds geplaatst, de volgende dag om 13u al geleverd. Alles lijkt van goede kwaliteit.

Snel en nauwkeurig

Snel en duidelijk

Snelle service en goede kwaliteit. De maten zijn ook correct

Snelle levering, en goede kwaliteit!

Je kunt makkelijk en snel bestellen via de website! Het is overzichtelijk en het pakket wordt ook snel verzonden, zodat het op tijd binnen is. Het is ook prettig dat je kunt afhalen bij een pakket punt!

Super snel

Even ‘s avonds op de bank nog wat bestellen, dag erna al geleverd. Top!

Leuk snel geleverd

Leuk setje snel geleverd!

snel geleverd, leuk pak!

was alleen wel al bij het been gescheurd toen deze binnen kwam!

Geweldig!

Snelle verzending, bezorging en de perfecte outfit voor de eerste carnaval van ons dochter :)

Snel geleverd. Leuke outfit voor de carnaval.

Binnen 24 uur geleverd, netjes verpakt, valt op maat. Precies zoals op de foto’s

Fantastisch snelle levering! Echt top! En goede kwaliteit prijs verhouding!

Wat je ziet is wat je krijgt!!!!

Het is altijd leuk om pakketjes uit te pakken En wat je in je hoofd hebt ook krijgt. Veel keuze en opties maar wel overzichtelijk op de site te vinden. Complimenten!!

Snel en goed geleverd

Makkelijk en snel besteld, geleverde product is prima.

Perfect op tijd

De bestelling voldoet prima aan de omschrijving. Het was net wat we nodig hebben.

Uitstekend!!

Pakketje was er binnen 24 uur! Goede maat en goede kwaliteit!

Top en snelle levering

De levertijd was top en zeer snel. Binnen 1 dag had ik het al in huis. Ik ben ook zeer tevreden over het pak.

Super snelle service!

Dinsdags besteld woensdags in huis. Lage verzendkosten. En hele fijne schminck!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen