Vaker besteld al bij jullie en alleen maar goede ervaringen.

Leuke feestkleding voor een goede prijs

Precies wat je er van kan verwachten. Leuke feestkleding

Op tijd en volgens afspraak netjes geleverd

Netjes op tijd geleverd, geheel volgens afspraak

Netjes in orde!! Sneller geleverd dan verwacht!

Prima ervaring mee, netjes geleverd en zelfs eerder dan verwacht

Veel speelplezier voor mijn kleinkind

Top ben er reuze blij mee

Makkelijk te bestellen

Veel keus, goed gerangschikt Daardoor vind je snel wat je zoekt. Leuke items, goed geprijsd. Bloesje wat ik had besteld was precies de kwaliteit die ik verwachtte. Accessoires maakten het af. Meerdere complimenten gehad !

Hoge kwaliteit Outfit

Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Voor een Verkleedfeest in Duitsland had ik een outfit nodig. Vervolgens ben ik 2e geworden in de wedstrijd voor leukste outfit.

Mooie prijs kwaliteit verhouding, groot aanbod

We vonden direct wat we zochten, heel handige website, en de dag nadien reeds geleverd, nochtans laat ‘avonds besteld. Top!

Snelle levering en geleverd zoals van te voren aangegeven! Goede prijs kwaliteit verhouding en een breed assortiment

Goeie servoce!

Prima kwaliteit

Erg goed

Was een fijne website met breed assortiment. De bestelling was er binnen een paar dagen.

goede kwaliteit snelle levering en alles in huis

was een erg fijne ervaring het was snel geleverd en ze hebben alles wat je maar wil kwaliteit was ook prima

Bij kapotte producten slechte service

Ik had een panda pakje besteld voor mijn dochtertje, deze kwam kapot binnen. Na contact snelle reactie ik moest een nieuwe kopen dan kon de oude retour. Ik ben een alleenstaande moeder en heb dat geld niet. Dus ik dacht dan retour. Aangegeven dat het kapot is moet ik zelf de retour kosten betalen van 6,35! Lekkere service dit! Ik krijg een kapot artikel geleverd en moet daar dan ook nog extra voor betalen!

Nooit mee in zee gaan

24 uurs bestelling is er na 9 dagen nog niet, ondanks valse beloftes, zekerheid van voorraad en en bevestiging “dat het echt onderweg is”. Schuilen zich achter DHL want “onderzoek doen wij niet” en “u heeft uw andere order toch wel gekregen”. Klopt, de pruik had ik. Maar daar heb ik niets aan zonder het pak en die mag niet terug. Onbeschofte klantenservice. Waardeloos bedrijf ; heel heel heel ver vandaan blijven.

Goed kwaliteit en snel geleefert

Het pakje wat ik hep gekost ben ik heel blij meei hij zit goed en het is een goede kwaliteit Dus doen mensen

Geweldig ik had het nog met Halloween in huis was best laat met bestellen

Ik had een heksen neus met bril besteld

Grote keuze, snelle levering.

Betrouwbare aanrader

Snelle levering, prima product. Feestkleding.nl noem ik een betrouwbare aanrader in onzekere tijden.

Met een paar klikken verkleed!

Ideaal! Je hele outfit vanaf de bank besteld en razendsnel in huis. Prima kwaliteit. Ik weet waar ik ga shoppen voor volgend verkleedfeestje.

Leuke spullen, snelle levertijd

Veel keuze mogelijkheden om je outfit compleet te maken. Snelle levertijd,1/2 dagen.

Leuke spullen, hele goede service

Heel uitgebreid assortiment aan feestspullen die je snel in huis hebt. Bij mij waren er te weinig artikelen geleverd, ik heb daardoor contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker heeft de spullen dezelfde dag nog nagestuurd. Super service dus!

Snelle levering van een top pruik

Mijn bestelling is snel bezorgd en was van prima qualiteit.

Snelle levering en product zoals verwacht

Mijn outfit was snel bezorgd. De maat is zoals aangegeven en de kwaliteit is goed. Klaar om te gaan shinen bij de toppers

Enorm snelle levering!

Vrijdag 28 oktober in de avond iets besteld voor zaterdagavond halloween feestje, was precies optijd binnen. Enorm leuk pak en goeie kwaliteit

Heel snel geleverd, en goede kwaliteit

Het is erg snel geleverd en goede kwaliteit! Je krijgt waar wat je besteld. Ik raad mensen aan om hier te bestellen.

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen