Super service

Meteen reageren op mails en pakket meteen verzonden . Producten Zo als besteld . Ik zeg top

Super service

Super snel geleverd en van hele goed kwaliteit.zeker tot de volgende keer dus

zeer goed

De site was erg duidelijk daardoor kon ik snel vinden wat ik zocht. Het product dat ik besteld hebt klopt ook helemaal met de beschrijving die er bij stond. na het bestellen kreeg ik meteen een bevestigingsmail en de volgende dag was mijn bestelling al binnen. helemaal top dus!

Goed snel geleverd

Makkelijk terug te sturen goeie kwaliteit kleding

Goed op tijd

De levering was goed op tijd en is een goed product.

Vrijdags besteld zaterdag al binnen gekomen en dat tijdens de carnaval

Goede service snelle levering

Goede snelle verzending. Savonds besteld volgende middag in huis

Super snelle levering , mooi pakje !

Besteld , een dag later was het al binnen . Het kledingstuk zag er net als op de foto uit en zat erg mooi!

Mijn dochter was met haar outfit superblij. Haar glimlach van oor tot oor is me meer waard dan wat het gekost heeft. Dank jullie wel.

Goede kwaliteit en levering

Het was er heel snel en goede kwaliteit voor een prima prijs.

Net voor de carnaval nog iets gekocht. Snelle levering. Top!

Uitstekende service

Ik had nog een carnavalspak nodig en had hiervoor op 3 sites gekeken. Allemaal duurde het of een week of ze leverde zelfs helemaal niet. Totdat ik hier kwam! Bij deze toppers kreeg ik het de volgende dag al in huis. Hier ben ik ze enorm dankbaar voor. Dit is een fantastische winkel dus ik zou zeker alles hier halen

De levering was ontzettend snel. Daarbij waren de outfits precies zoals ze beschreven waren en het was niets meer of minder. Perfect dus!

Snelle levering en product is zoals ik het verwachte.

Prima service!

Ruime collectie, veel keus.

Snelle levering,goede service! :)

Super snelle en nette verzending

Zeer complete site voor mijn last minute carnavals stress! Hoefde niet naar de overvolle winkels en kon online bestellen met keuzes uit vele kleding en accessoire. Ook duidelijke omschrijvingen qua maattabel zodat ook daarin alles goed ging. Kortom, mijn redding deze carnaval !!

Makkelijk en snel te bestellen. Bij de bestelling goed aan gegeven wanneer de levering zou zijn. En dit is ook netjes gebeurd zoals aangegeven een prima ervaring

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Het pakket was nog eerder bezorgd dan verwacht, daar was ik erg blij mee. Verder zag de outfit er erg mooi uit!

Ruim tevreden!

Mijn bestelling kwam op tijd binnen zoals beloofd. Ondanks dat het jurkje toch niet mijn ding was, ben ik tevreden over de service!

Prima gelukt allemaal en naar wens.

Prima kwaliteit en op tijd geleverd :)

Supersnel in huis zoals geadverteerd word op de site en erg netjes verpakt!

Heel blij met de bestelling. Zoals omschreven heel snel in huis en netjes verpakt. Ik zal zeker vaker bestellen!

Hele snelle levering en goede service na contact met klantenservice.

Snelle levering, goeie prijs en uitstekend kostuum!

Ik ben erg blij met de aankoop :-)

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen