Super makkelijk bestellen, snel geleverd

Een overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen. En het allerleukste vond ik, dat het sneller binnen was dan was afgegeven ;) En goed en netjes verpakt.

Snelle levering goede kwaliteit

De levering was erg snel de volgende dag al. De kwaliteit is goed en stond duidelijk aangegeven op de site welke maat ik zou moeten pakken.

Heel snel geleverd en blij met verkleedpak!

Prima prijs kwaliteit verhouding en ook nog heel snel geleverd.

Super goed!

Wat besteld, snelle levering. Helaas de verkeerde maat, teruggestuurd en ik had zo het bedrag weer terug. Hierdoor kon ik op tijd snel een ander pakje bestellen die wel past!

Snelle lever tijd! Uit stekend! Alleen jammer dat het pak een mindere kwaliteit heeft, de rits is nu al kapot.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering. Goede service Verkleedkleding ziet er goed uit en de maten kloppen.

Heel snelle en goede levering

Correcte levering het product kwam perfect overeen met de verwachtingen

Snelle service, goede kwaliteit!

Snelle service, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede kwaliteit kleding en goede prijsverhouding. Snel geleverd! Tevreden dus!

Niet warm, perfecte maat en goeie kwaliteit

Pak besteld en hij zat perfect, ging er niet in zweten en t is goeie kwaliteit

Super service

De service is top, mijn bestelling lag de volgende dag bij het bezorgadres! Verder ook een ruime keuze uit feest artikelen :)

feestelijke 10!

Netjes geholpen door klanten service! Terwijl ik zelf een verkeerd huisnummer had doorgegeven. Ook de retouren verlopen zonder problemen. Duidelijk site pagina! En prijstecnische aantrekkelijk en goedkoop.

Artikel is zoals beschreven. De maat is niet afwijkend. De kleuren komen overeen met foto in advertentie.

Super snel binnen!

Snelle verzending en goede kwaliteit van de kleidng

Supergoed

Prima product supersnelle levering

Carnavalspak is van goede kwaliteit!

Goede service zelfs tijdens de carnavals drukte

Mooi op tijd mijn bestelling binnen gekregen. Goed verpakt en alles was compleet. Dankzij feestkleding.nl kon ik in stijl biertjes doen in Albergen.

Ja was goeie

Goede winkel snelle levering dus top

Super nette service, wordt goed op hoogte gehouden als iets later geleverd kan worden, ook netjes met de vraag of dat dan een probleem is. Zeer tevrede

Super leuke outfit

De outfit is erg leuk, pasvorm is prima en zit lekker, erg goede prijs ook!

Nieuwe vaste klant!

Tijdens mijn bestelling werd er vroegtijdig aangegeven dat 1 pak niet leverbaar was. Er werd contact met mij opgenomen om een andere maat mee te verzend, een ander pak van dezelfde prijs of ik zou mijn geld terug krijgen. Ik vond het super fijn dat ik hier vroegtijdig over ingelicht werd en ij in overleg met de klantenservice mijn bestelling keurig heb kunnen afronden. Kortom, top samenwerking!

Super fijn pak, lekker warm, netjes geleverd ! Mijn dochter is er helemaal fan van

Super snelle levering. Heel gaaf pak.

We kregen het pak de volgende dag netjes geleverd. Mijn zoon is helemaal blij.

Snelle levering, mooie kwaliteit pruik!

Prima webshop!

Mijn jurkje besteld, de volgende dag beginnen.. dus mijn feestje kan beginnen!!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen