volgende dag in huis!

Mijn carnaval pak de volgende dag geleverd. Was precies wat erbij stond. Voel iets groter uit als je verwacht. Stond mij mooi

Snelle service en goede beschrijving bij het product

Ik heb het product een maat groter besteld omdat het aangegeven "getipt" stond dat mensen hem vaak te klein vinden. En het klopt precies! Daarnaast snelle bezorging en goede prijs in vergelijking met vergelijkbare trainingspakken.

Goeie kleding

Het pak is mooi allen als ik ruim voor 22.00 uur bestel verwacht ik wel dat het de volgende dag er is als hier mee wordt geadverteerd.

Snel en goed!!!

Mijn kostuum snel besteld, goed te volgen waar het pakket was via T en T en op tijd bezorgd.

Product zoals verwacht

Keurig verpakt en product zoals verwacht. Product was niet op voorraad. Dit stond niet bij de bestelling, maar toch vrij snel geleverd.

Leuke spullen, snelle levering maar niet helemaal wat ik had verwacht

Veel aanbod op de site met mogelijkheid tot snelle levering. Snelle afhandeling van bestelling en verzending naar ons. Alle bestellingen zijn in een keer goed geleverd. De stropdas was veel breder dan wij hadden gedacht, op de foto’s was niet helemaal duidelijk dat hij deze verhoudingen had. De strikjes waren een beetje verfrommeld in de verpakking. Verder tevreden.

Ik had een la casa de papel overal met masker besteld voor mijn dochter , de volgende dag in huis en echt een heel mooi pak die dicht bij de echte in de buurt kwam vd série la casa de papel, mijn dochter is super blij, bedankt : )

Leuke keuzes kunnen maken, duidelijke informatie en snelle levering!

Er is heel veel keuze op de site. De site werkt handig, geeft duidelijk aan wanneer hrt geleverd wordt en de bestelling werd dus ook snel geleverd. Top site!!

Zeer snel en mooie kwaliteit

Ondanks de laatste dagen voor carnaval, mijn bestelling op tijd ontvangen. Mooie kwaliteit, zal er lekker bijlopen aankomende dagen!

Snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Leuk ninja pak. Maat goed na beschrijving

Leuk pak Maat klopt bij de omschrijving

Snelle levering en leuke kleding

Korrespondentie over het pakket kon beter singroon lopen zoals; wordt vandaag bezorgd maar bedoeld wordt morgen tussen 11:00u en 14:00u.

Mijn verwachting is voldaan

Heb gekregen waar ik om vroeg en ben er tevreden mee daarnaast is het zoals vermeld de dag na bestelling binnengekomen.

Snelle levering en een goede prijs

Keurig verpakt! Snelle verzending, keurig op de hoogte gehouden van de verzendstatus

Super snel geleverd, netjes verpakt

Fijne en nette levering

Product wordt goed omschreven op de website, er staat precies bij hoelang het duurt voordat je je bestelling binnen hebt, ook kan je in tussen tijd via de website jouw bestelling volgen, dat vond ik voornamelijk ook erg prettig! Kleding wordt netjes verpakt, ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

voldoende

pakketje werd snel verzonden, helaas alleen jammer dat je voor de retour geld moet betalen omdat dat een best groot bedrag kan zijn voor de rest alles prima mijn pakje was helaas te kort :(

Top👌

Het materiaal van de kleding is goed qua prijs verhouding, ziet eruit zoals op de foto.

Bezorging was ruim op tijd, fijn als brievenbuspakket. De pruiken zagen er prima uit!

Hele leuke dingen, maar geen top kwaliteit

Het waren wel hele grappige dingen, Maar niet echt goede kwaliteit. Ik had een panty met vlammetjes en die was heel snel kapot en heel erg kort/klein.

Snel en duidelijk. Mooie outfit

Het was duidelijk wanneer de cape zou komen. Mijn zoon is helemaal gelukkig met zijn outfit.

Vet cool

Vet cool pak

Kapot

Ik heb 3 diadeempjes gekocht. Netjes thuiszorg, maar helaas zijn er 2 kapot. Jammer!!!

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen