Kwaliteit!

Leeuw mascotte pak besteld. Erg mooi, goed verpakt en snelle levering! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Snel en prijs kwaliteit top

Ziu deze website aan iedereen aanbevelen mede door zijn snelle service

Keisnelle levering en super communicatie

Snelle levering van een goed product!

Goed product, voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd.

Super service, snelle levering en top kwaliteit kleding

Uiterst tevreden klant. Zou iedereen aanbevelen om via jullie te bestellen!

Precies zoals verwacht.

Outfit is precies zoals de foto, het hoofdstuk misschien iets minder qua qualiteit. Ook was het pakket de volgende dag al binnen! Top!

Leger outfit past perfect & voor een hele mooie prijs!

Ik ben heel blij met mijn Leger outfit! Deze past perfect en was binnen 1 dag bezorgd. Zeker 5 sterren waard :-)

Supersnelle levering van leuke outfits met een mooi prijsje

Goede ervaring bij het online bestellen, gemakkelijk en bestelling kwam onverwachts (werd een langere levertijd op 1 product aangegeven) toch heel vlot aan. In goede orde ontvangen, met een leuk prijsje en netjes verpakt. Enige verbeterpunt dat ik zou willen aangeven, bij een van de pakjes was op de foto niet te zien hoe lang de cape was en dat deze aan het pakje bevestigd was. Ik miste daar een foto van de achterkant. Voor de rest helemaal prima.

Mooi spul!

Volgende dag in huis! Superservice

Goede service en netjes geleverd

Goede service, van grotere bestelling twee producten niet direct op voorraad duidelijke communicatie over opties en mogelijkheden. Uiteindelijk alles netjes en toch snel geleverd

snel en goed

Mijn zoon heeft zeer beslist aangegeven: dat pak moet het worden deze carnaval. Na n zeer vlotte bestelling wordt het de volgende dag al geleverd. Hij kan niet wachten om het te dragen.

Mooie kleding, past goed en is lekker goedkoop

Een bestelling geplaatst voor carnaval aankomend jaar. Zeer mooie kleding voor een lage prijs. Het is snel binnengekomen en het past goed.

Top klantenservice

Had een outfit besteld die naderhand niet meer leverbaar bleek. Toen mocht ik tot 10% extra iets anders bestellen of ik kreeg mijn geld terug. Top service!

Snel en verzorgd

Kleding besteld voor een man en een vrouw, maat tabellen waren duidelijk en een snelle levering. Top!

Alles prima ontvangen!

Snelle service, super netjes aangeleverd

Past goed, zit een mooi tasje bij waar we in hem kunnen opbergen .zeer tevreden en niet duur!

Hele mooie jurk bestelt op deze site voor carnaval. Kwaliteit is top en de maat ook goed. Leuke haarband en ketting bij het kostuum geleverd. Zeker een aanrader

Snelle service!

Snelle service en goed materiaal!

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik kreeg het pakketje sneller dan verwacht en het is handig en fijn dat je goed op de hoogte word gehouden.

Als verwacht

Prima product voor de prijs, op tijd geleverd.

Supermooi hippie-pak. De pandababy vind ik wat aan de dunne kant, maar voor dat geld prima.

Goede, snelle service

Snel geleverd en precies zoals op het plaatje

Zeer tevreden en snelle levering

Goed en snel contact

Op de website werd aangegeven dat de kleding binnen twee dagen geleverd kon worden. De volgende dag ben ik direct gebeld om hierover te overleggen omdat er maar 2 van de 16 items binnen twee dagen geleverd kon worden en de rest binnen een week. Jammer dat de site deze levertijd niet aanpast op basis van het beperkt aantal beschikbare items maar wel eerlijke en snelle reactie en dat waardeer ik.

Parfait !

Tout est parfait ! Cette jupe donne très bien ! Tissus un peu léger mais très jolie dentelle. Ca taille assez grand car il y a un élastique à l'arrière donc il vaut mieux prendre plus petit.

Snel geleverd en product zoals op de foto

De bestelling wordt binnen de beloofde tijd geleverd. Netjes verpakt en de kleding is zoals omschreven

Zenderseweg 42 B

7665TN Albergen