Pluspunten

Leuke en echt voordelige aanbiedingen in de voorverkoop, is het product op krijg je een goed vergelijkbaar/ dan wel beter product en bij het afhalen zit het in een goede stevige tas en niet een die halverwege scheurt.

Pluspunten

klant krijgt gelijk

ik heb dit jaar weer bestelt alleen was er iets mis ik moest nog exstra vuurwerk krijgen alleen reageeren ze zo sloom ik had 3 dagen gelede of 2 een email gestuurt en nog steeds geen antwoord

Pluspunten

dat je kunt zien welk effecten het vuurwerk heeft, zo kan ik heel leuk zoeken samen met met kleinkinderen

Pluspunten

Een bedrijf dat duidelijk naar de klant communiceert en het beste voor de klant wil. De site is duidelijk en biedt een duidelijk overzicht. De producten zijn altijd van voldoende kwaliteit tegen een normale prijs.

Misschien trekken jullie een bredere doelgroep wanneer jullie een breder assortiment aan vuurwerk aan gaan bieden.

Pluspunten

goed Vuurwerk(compounds vooral) tegen een goeie prijs/kwaliteit verhouding

scherpe voorverkoop korting of acties voor vroege bestellers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten voor een redelijke prijs

Er zijn niet veel nieuwe producten op de markt gekomen die ik interessant. Cakes die ik mooi vind zijn de mad twisster viking wings of darkness de crank en de stars over paris

Pluspunten

- goed georganiseerd - mooi aanbod - aardige medewerkers

De prijzen liggen wel aan de hoge kant ivm de concurrent.

Pluspunten

Van te voren kun je duidelijk zien wat je krijgt mbv filmpjes. Dit is fijn omdat je op deze wijze een goede keuze kunt maken. Als je besteld hebt kun je het vuurwerk afhalen bij een afhaalpunt. Ook hier alleen maar positieve ervaringen. Geen lange wachtrijen maar snel aan de beurt. Vuurwerk zelf was good value for money. Mooi vuurwerk voor niet vel geld! Ik kan

Pluspunten

Goede kwaliteit

Sommige vuurwerk was er niet dus moest ik in de winkel een andere kiezen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Winkel goed overzichtelijk ingericht. Daarom kopen wij al jaren daar ons vuurwerk!

Pluspunten

Alles gaat soepel! Van bestellen tot ophalen. Zelf je dag en tijd bepalen om het op te halen. Echt super. Ik heb verleden jaar niet hoeven wachten. Ik kom binnen geef me bon en in 10 min sta ik weer buiten met al mijn vuurwerk. En vriendelijk personeel. Subliem!!!

Ik heb geen minpunten!

Pluspunten

Prima bereikbaarheid, vriendelijk personeel en een uitgebreid assortiment!

Niet alle producten (voldoende) op voorraad

Pluspunten

Goede parkeergelegenheid, vriendelijke mensen en professionele afhandeling. Mooie etalage en de mogelijkheid om vuurwerk van te voren te bekijken door middel van beeldmateriaal.

Pluspunten

Heeft mooi vuurwerk voor een leuke prijs en ook apart die niet ergens anders te koop is. Je wordt prima en snel geholpen.

iets meer aantrekkelijke aanbiedingen.

Pluspunten

Knaller van een bedrijf

Pluspunten

Mooi goedkoop en kwalitatief vuurwerk

Zo doorgaan

Pluspunten

Laten goed zien hoe hun producten werken en hebben altijd leuken aanbiedingen

Pluspunten

Vriendelijke service , snelle reacties als je vragen hebt en natuurlijk kwaliteits vuurwerk

Pluspunten

Groot assortiment, hoge kwaliteit

Niet altijd alles in voorraad, populaire artikelen zijn soms heel snel op

Pluspunten

Bestellen via internet is simpel, veel keuze, altijd iets gratis erbij, en ophalen kan je zelf de tijden bepalen in blokken van 2 uur, dat is perfect en hoef daarom ook nooit lang te wachten. Ga zo door.

Engelenburgstraat 31

7391AM Twello