Superrrrrr

Altijd alles snel binnen en ben gek op de snoepjes die ze er altijd bij doen!!! :-)

Topervaring

Aankopen zijn altijd de volgende dag in huis. Altijd netjes ingepakt met iets lekkers erbij! Topper!

super! snelle levering en goede producten

ik bestel hier regelmatig. altijd goede producten,goede service en snelle levering! top!

Super fijn

Altijd snel, op voorraad! Heerlijk. Bedankt!!!

top!

Al jarenlang fijne ervaring; veel keuze, goeie kwaliteit producten en altijd snelle levering!

Love it!❤️

Top kwaliteit en producten waar je je in de zevende hemel voelt!. Super snelle levering mooie verpakkingen love it!

Heel tevreden!

Goede service! Op tijd geleverd en nog zo leuk ingepakt! Super bedankt!

Super goed en snel!

Goede deals, sneller verzending en levering. Gewoon top!

Alles zoals beschreven

Snelle levering, maar de verzendkosten zijn erg hoog, vooral voor kleine leveringen die ook in een envelop als brievenbuspost verzonden kan worden mogen de tarieven omlaag.

Fijne webshop!

Snelle levering en kwalitatief goede producten

Top!!!

Bestellen ging heel gemakkelijk, veel keuze! Producten kwamen tijdig en waren mooi verpakt. Prijs kwaliteit ben ik ook zeer tevreden van! Dit wordt mijn vaste webshop!

Altijd goed contact!

Snelle levering; goed advies! Veel keuze!

Altijd snelle reactie als ik vragen heb over mijn bestelling. Echt super blij.

Top levering!

Snelle levering! Goed ingepakt! Top kwaliteit!

Helemaal top en super snelle verzending!

Super fijn dat de verzending zo snel is, en altijd top producten! Heel blij met london lash

Heel goede ervaring

Helemaal perfect! Netjes op tijd geleverd en nog zo leuk ingepakt.bedanlt!

Super top!

Kwaliteit is goed, en altijd optijd binnen!

parfait

stock et livraison rapide

Super top

Alltijd op tijd en quqluttet 100%

Altijd supervriendelijk...snelle reactie op vragen/opmerkingen... Snelle levering... Klantenservice is gewoon helemaal top!

Geweldige service

Goed advies en zeer goede service

Ik was nog wat vergeten na contact gewoon nog bij de huidige bestelling kunnen bijvoegen. Dankjewel ! Uitstekende service en snelheid :)

Helemaal fantastisch

Goede service Kwaliteit Klantvriendelijk