11 January 2022
Velsen
10 January 2022
Guus
Utrecht
Doe al jaren mijn aankopen bij Mycomfort 24 en dat bevalt prima. Altijd snelle en correcte levering van het bestelde.
29 December 2021
Jan
Leiderdorp
er zat een model tussen wat toch anders bleek te zijn als gezien op de website terug sturen verliep vlekkeloos !
14 December 2021
stan
boxtel
Goed in prijs kwaliteit, snelle levering
2 December 2021
A
Panningen
Heel blij met de gekochte spullen. Snelle levering, door de brievenbus dus geen gedoe met aanbellen of ophalen bij de buren en keurig verpakt. Uit een mooi assortiment snel goede spullen ontvangen.
26 November 2021
Bas
Amsterdam
Het dekbed heeft een paar kleine draadjes los, waardoor de print niet geheel perfect is. Maar valt enkel op als je daar heel goed op let. Dochter was helemaal door het dolle heen, dus prima prijs/kwaliteit verhouding.
26 November 2021
Valerie
Weert
Het is eerste keer dat ik iets bestel via dit bedrijf. Ik heb een ander artikel ontvangen, dus verkeerd artikel. Maar het bedrijf heeft het juiste artikel teruggevonden en naar mij verzonden. Dus netjes opgelost. Heel fijn! Een betrouwbaar bedrijf, behulpzaam en vriendelijk.
22 November 2021
Mehmet
Eindhoven
al jaren klant altijd in orde.
22 November 2021
marijke
Nuenen
Prima kwaliteit, organisatie en communicatie zijn perfect, kortom doet wat het beloofd!
18 November 2021
John
Sittard
De verkeerde maat besteld. Ruilen was geen probleem. Snel antwoord op een vraag.
16 November 2021
Toos
Utrecht
Ik ga zeker nog een keer iets bestellen omdat ondergoed zoals mijn man dat graag draagt moeilijk te vinden is in gewone winkels.
25 October 2021
jacolies
Roden
18 October 2021
Herman
Galder
Bestelling snel en goed geleverd.
12 October 2021
w
Kessel
Bestelling prima in orde en snelle levering
11 October 2021
Alles perfect verlopen
24 September 2021
Stephanie
Halle
Eigenlijk is de bovenstaande zin alles samengevat. Ik vind Mycomfort24 een prettige webwinkel met leuke kortingen. Je wordt goed ingelicht over de status van de bestelling.
14 September 2021
Arjen
Hoogeveen
13 September 2021
R. A. G.
Nederland
Goed assortiment, goed werkende website en duidelijke terugkoppeling over de status van de levering. Ik kende deze webshop niet, maar kom er zeker nog eens terug.
12 September 2021
Nika
Leiden
Op mijn mail kwam snel antwoord en werd snel gehandeld. Dat is netjes en prettig. Verzending was ook erg snel.
1 September 2021
Astrid
Ossendrecht
Aanmeldkorting wordt niet bij vermeld dat dit alleen voor de artikelen geld waar geen korting op van toepassing is en tevens komt bij het gebruik van de aanmeldkorting opeens wel verzendkosten om de hoek kijken, terwijl mijn bestelling toch een fors bedrag betrof.
27 August 2021
Tonnie
Ooltgensplaat
Beste Tonnie
Bedankt voor jouw feedback.
Ik heb contact met jouw opgenomen via mail op 27/08.
Ik hoop dat je tevreden bent met de oplossing die ik jou aangeboden heb.
Met vriendelijke groeten
Het MyComfort24 Team
Alles naar wens.
10 August 2021
Paul
Hoorn
Levering is conpleet en volgens gewekte verwachtingen
3 August 2021
F.
Breda
snelle en keurige afhandeling bestelling
3 August 2021
Dick