PrIma kwaliteit

Precies passend en degelijke kwaliteit

Makkelijk besteld, vlot en correct geleverd !

Makkelijk besteld, vlot en correct geleverd !

Levering correct maar het product is niet wat ik gevraagd had

Het product past niet perfect in mijn Ford focus break.

Ondanks niet op voorraad, toch snel bezorgd

Ons produkt was niet op voorraad en zou 10 dagen erna geleverd worden. Het kwam al na 5 dagen. Perfect!

Top Service

Ik was op zoek naar matten die niet op de website stonden, na vriendelijk contact via mail zijn de gewenste matten besteld en perfect geleverd. Kan niet beter!

Zeer snelle en goede service en dan ook nog een mattenset met een perfecte pasvorm.

Nadat er iets was misgegaan met mijn bestelling, supersnel geholpen via Watsapp , minder dan 24 uur later zijn de matten al netjes afgeleverd door GLS bezorgdiensten. Nogmaals mijn complimenten voor jullie bedrijf.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede eenvoudige website

Perfecte service, snelle levering en goede kwaliteit materiaal!

Top bedrijf

Super goede kwaliteit matten Een echte aanrader voor iedereen

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Super goede kwaliteit matten Een echte aanrader voor iedereen

Goed snel

Overzichtelijke site bestelling gauw binnen

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Koffermat Dacia dokker ,past goed dik rubber

degelijke firma

Stipte levering en juist degelijk artikel

Duidelijk, stipt en correct.

Duidelijke site. Zending is goed te volgen en mooi op tijd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima site

Prettige communicatie en vlotte afhandeling

Prima bedrijf, correct en duidelijk

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed passend en goede kwaliteit

Top service!

Wat een enorme goede service bij Mattenloods.nl. Het bestelde product werd razendsnel geleverd. Door mijn eigen onoplettendheid had ik de verkeerde mat besteld voor mijn bus. Er werd zeer snel gereageerd op mijn bericht. Dezelfde dag ontving ik een retourlabel en de volgende dag werd de juiste mat geleverd. Dit alles zonder bijkomende kosten. Zeer goede en snelle service. De geleverde mat is ook helemaal top. Mattenloods.nl kan ik iedereen aanbevelen!

Prima matten voor een prima prijs.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Matten passen goed in de auto. Ze stinken niet en zijn van een uitstekende kwaliteit.

Uitstekende service

Snelle en prima service

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Product zoals omschreven

Correcte en snelle service

Snel antwoord via mail, correcte producten en snel geleverd.

Goed materiaal en prima service.

Uitstekend passende kofferbakkuip van prima materiaal. In eerste instantie verkeerde levering van de instapmat is adequaat en vlot hersteld. Succes!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed en overzichtelijke web-site waar spullen goed te vinden zijn.

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed

Mat precies op maat voor specifieke auto

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfect op maat !!

Prima service, snelle levering

snelle levering prima prijs/kwaliteit goede service

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Snelle service, goede prijs/kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

Laadvloer mat besteld voor onze VW caddy goede kwaliteit netjes geleverd

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Rubberen laadvloer mat stevig goede kwaliteit

Dit is geweldig

Snelle en vriendelijke service. Snel een antwoord terug gekregen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Overzichtelijke website

Perfect product, juiste prijs, prima service

In de ochtend besteld, wilde afhalen. Binnen een uur een Whatsapp bericht dat de matten in een ander magazijn lagen en of ik het alsnog wilde laten bezorgen. Toch wezen afhalen, vriendelijk ontvangen en direct de matten ontvangen.

goede service en mooie goed passende rubbermatten

Rubberen matten voor mijn auto in eerste instantie niet te krijgen. Door Folkert van mattenloods bij andere fabrikant besteld. Matten die ik kreeg hebben hele goede pasvorm zien er mooi en degelijk uit. Dikke prima voor Mattenloods.nl!!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? goede pasvorm, mooi en degelijk

Goede service, goed product.

Een fijne ervaring met Mattenloods.nl voor mijn Cupra Born een mat op maat besteld. Deze past perfect, ook de verzending verliep soepel.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Een goed passende mat, zie er netjes uit en klopt ook met de beschrijving. Heel tevreden, past echt precies in mijn kofferbak.

Snelle levering goede mat

Alles verliep soepel.

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!