Perfect product mede gezien de prijs

Correcte afhandeling. Prima

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima producten voor scherpe prijs

Vlot en correct

Mijn bestelling is vlot geleverd. Ik ben zeer tevreden over de snit en de kwaliteit van de geleverde matten. Passen perfect in mijn auto, zonder te hoeven knippen om enigszins te passen. Ik raad dit product aan,

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit en perfecte vorm

Zeer professioneel Bedrijf

Zeer tevreden over de service en de duurzame materialen. Zeer kmant vriendelijk en een snelle levering. Een aanrader.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Duurzame materialen.

Prima contact

Zowel contact als de bestelde kofferbakmat mooi op tijd en van goede pasvorm en kwaliteit.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Product van goede kwaliteit en pasvorm

Gewoon perfect!

Fijne mattenset, voldoet geheel aan de verwachting en goede prijs-kwaliteit verhouding. Verzenden ging supersnel.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top mattenset

Fijne kofferbakmat

Snel geleverd en de mat past perfect.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Voldoet volledig aan de verwachtingen

Goede en juiste leveringen

Alles is goed en duidelijk te bestellen op de website met een snelle correcte levering.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Er wordt kwaliteit geleverd en geen Chinese producten.

Ik bestel mijn automaten volgende keer direct weer bij de mattenloods! t weer

De Mattenloods heeft goede producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn klantvriendelijk en reageren snel. De producten worden ook heel snel verzonden. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De mat die ik besteld had kofferbakmat voor een Volvo C30 voldeed exact aan de verwachtingen en paste precies!

Uitstekende snelle service

Nadat ik de bestelling geplaatst had en de aflevering op ophalen had gezet gelijk bericht terug of ik dit goed had aangevinkt. Door mijn werk in Rotterdam kon ik dit makkelijk combineren. De bestelde artikelen lagen elders in magazijn in Ridderkerk. Geen probleem rijden we die kant even op. Bestelling lag binnen een uur klaar en ik kon het afhalen. Super service! Tussen de bedrijven door even opgehaald en gekeken of de artikelen paste. 1 artikel een rubberen kofferbakmat leek te klein/tekort. Contact opgenomen en kon ter plaatse een grotere maat proberen artikel omgewisseld en met de perfecte pasmaat kon ik vertrekken. Al met al super snelle service en meedenkend.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Paste perfect goede kwaliteit snelle levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede pasvorm mooi rubber

Stevige rubberen mat voor kofferbak

Rubberen mat voor kofferbak Nissan micra 2020. Past perfect. Goede bescherming.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Stevige rubberen mat kofferbak

Naar verwachting

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed product zoals altijd

Prachtige mat en zeer snel geleverd!

Vandaag besteld morgen binnen, daar houden we van!! Prachtige mat past perfect!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfect passende mat. Alles blijft netjes liggen, gaat niet schuiven! Geen rubber lucht, top!

Goed gedaan

Goed materiaal. Snel geleverd.

Mooi product. Snelle levering.

Mooi product. Zeer snelle levering. Bij een vraag direct een nette reactie.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mooi product. Passend bij Renault Scenic Grande.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Vlot geleverd,goed verpakt en goede prijs kwaliteit. Goede pasvorm.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Geen top kwaliteit,maar goed in verhouding tot de prijs.

Prima service en levering

Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt en product als omschreven.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Product als omschreven. Goede kwaliteit

Jullie hadden de juiste kofferbakmat in het assortiment en hij past precies

Prima ervaring en snelle levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Het is een perfect passende kofferbakmat voor mijn BMW X4

Prima product. Snel geleverd.

Mooie rubber kofferbakmat gekocht bij Mattenloods.nl. Werd snel geleverd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Duidelijk en helder

Past perfect

Prima product, snelle levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed product, snelle levering

Geweldig (top)

een super kofferbak mat goed matriaal

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? een supermat (TOP)

Prima service!

Mattenloods levert wat je bestelt en heeft goed meegedacht toen ik een mat kwijt was geraakt.

Perfekt

Goede service, snelle levering.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Klantvriendelijk en top service.

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!