Past perfect en snel geleverd

Eerste bestelling goed begin.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima pasvorm anti slip netjes afgewerkt

Snel en goed!

Bestelling voldoet volledig aan verwachting. Snel en zonder problemen geleverd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Product voldoet volledig aan de verwachting.Vlot en goed geleverd.

Snelle levering.

Razendsnel geleverd. Netjes verpakt. Duidelijke site met de juiste vermelding watnop voorraad is.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Stevige slip vrije mat

gekregen wat ik heb besteld

tiptop in orde

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? 10 OP 10

Prima: snelle levering en goede kwaliteit producten

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? voldoet precies aan de omschrijving en prima kwaliteit.

Top producten en levering aan huis !

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top producten

Uitstekend product en uitstekende service

Perfecte levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfect product

Mattenloods doet wat het moet doen

Veel producten voor goede prijzen. Netjes verpakt bezorgd en voldoet aan de verwachtingen. Zeker een aanrader

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed, stevig, solide product wat prima in de auto past.

top, 2e bestelling, en weer goed geregeld!

Kwaliteit, ik koos voor de computer getekende versie voor mijn XC60. Ziet er geweldig uit!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? kwaliteit

PAST PRECIES

DE MAT PAST PRECIES IN DE KOFFERBAK VAN MIJN MINI.

Nauwkeurige beschrijving

Snelle en keurige levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Snelle levering, en goed product

perfect passende mat

Ik zal bij een volgende auto weer koffermat bij mattenloods bestellen

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? zeer soepele goed passende mat met opstaand randje

Alles naar wens verlopen.

Het is ook gemakkelijk de verkoper te contacteren bij eventuele vragen. De kofferbak voldoet aan de beschrijving en de verwachtingen. Vlotte levering.

Top!!

Top!!

Prima matten, ze voldoen aan mijn verwachting

De bestelling is goed en snel over gekomen, en de matten voldoen aan de eisen waarvoor ik ze gekocht heb.alleen mis ik de 8 schroeven waarmee ik de matten kan vastzetten, zouden de nog nageleverd kunnen worden. Met vriendelijke groeten, Hans de Groot

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima matten

Top product!!

Top product, past naad loos in de auto.

Goede service en snelle afhandeling

Vriendelijke communicatie, topservice

Erg goed

Heel goed geholpen , erg mooi product

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Heel goed product, past perfect

Snelle levering!

Goede rubbermatten voor mijn Volvo XC60. Passen goed en snelle levering.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed passende matten

Snelle levering correct

Snel geleverd prijs kwaliteit prima !

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Ideaal goede kwaliteit perfect pasvorm

Snel

Wasbeits verkeerd geleverd maar perfect en snel opgelost !!!! Kan een voorbeeld aan genomen worden door anderen . F

Prima service, mooi en perfect verpakt. Top

Snelle service, prima kwaliteit.Top

Snel geleverd, goed verpakt

Aan te bevelen

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Snel geleverd, goede kwaliteit

Bestelling was iets verlaat maar werd via WhatsApp keurig op de hoogte gehouden

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!