Mooie stevige achterbakmat, snel geleverd!!

Naar verwachting, en snel geleverd!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Duidelijk/overzichtelijk

Duidelijke omschrijving en past perfect! Erg tevreden

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Product voldoet aan de verwachtingen

Geweldig assortiment en SUPER service!

Fijne website waarop je direct kunt vinden wat je nodig hebt adhv automerk, typenummer en bouwjaar. Geen gedoe en gezoek. Razendsnelle verzending en levering; vaak al binnen 1 dag!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De wintersport Automatten zijn super tegen vuil!

Op tijd alles geleverd

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? nvt

super snel

klantgedreven, klantgedreven en super snel geleverd

Bestelling herzien en goed afgelevert!

Betreft kunst stof mattenset. 10-9-2021. Goed afgeleverd nu. Dank je voor de ondersteuning!

Super service en zeer klantvriendelijk.

Vloermatten besteld voor in een volvo en bij het plaatsen kwam ik erachter dat er geen dopjes voor de matten achterin bij zaten. Na een appje op zaterdag avond kreeg ik gelijk antwoord, “ ik stuur de houders maandag gelijk op” Zoals belooft heb ik ze gekregen en als nog geplaatst. Super geregeld

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Rubberen vloermatten

Correct, duidelijk, persoonlijk. Zó moesten alle webwinkels zijn.

Tweemaal kontakt gehad, telefonisch als ook via de mail, en zeer vriendelijk te woord gestaan. Chapeau!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Fijne kwaliteit mat voor kofferbak Renault Clio Estate uit 2020.

Top producten en top service

Snelle levering, Duidelijke website en duidelijke en degelijke producten.

Goede service en degelijke matten

Goed service Het product is degelijk en kwalitatief goed

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Duidelijke website

Zeer tevreden over bestelling en snelle levering

Fijne site..goede en correcte service

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Bestelde product voldoet aan verwachting

Snelle perfecte levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit

Mattenset besteld voor mijn Opel, perfect passend. Jammer alleen dat ze de matten aan elkaar zitten met grote metalen krammen, lastig los te krijgen.

Pakket is tijdens de bezorging zoek geraakt. Na prettig contact snel en netjes opgelost en helemaal blij met het product!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed product nette klantenservice

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit!

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit en maatvoering

Zeer tevreden over levering en kwaliteit van het product.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De matten, die ik besteld had voor mijn auto voldoen zeer aan mijn verwachting.

Ik geef 10 omdat ik geen 11 en nog meer kan geven.

Zeer goed product , stevig, goede vorm.

Prima bedrijf

Korte leertijd en alles netjes volgens bestelling geleverd

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Rubber automaten en rubber kofferbak nat besteld. Kwalitatief goed en mooi product.

Product zoals omschreven.

Goede en snelle levering

Goede service en perfecte pasvorm

Snelle levering van perfect product

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Kwalitatief hoog en zeer goede pasvorm

Snelle levering van uitstekend materiaal.

Matten passen langs alle kanten perfect.Goede correspondentie over vertraging omwille niet in voorraad.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Alles perfect uitgelegd en heel overzichtelijk.

Rubberen mat voor achter in de Mazda 626 past perfect.

Top bedrijf

Was een leuke ervaring en goede communicatie.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Toyota Pruis matten

Snelle levering en duidelijke site.

Snelle levering en duidelijke website.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfecte mat voor de achterbak. Hij past als de laatste banken naar beneden geklapt zijn

Goed kwaliteit tapijt

Er was die tapijt niet hebt ik een mail gekregen dat ik een andere wou en dat hebt ik meteen ja gezeg

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goeie service

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!