Probleem was zeer snel opgelost

Eerst was de verkeerde mat opgestuurd door een fout in het systeem. Na contact te hebben opgenomen is dit opgelost en heb ik de volgende ochtend alsnog de juiste mat geleverd gekregen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede producten

Topzaak met kwaliteitsproducten.

Folkert communiceert vlot, geeft duidelijke informatie en zijn prijzen zijn prima!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De duidelijk omschreven producten maken de verwachting waar.

Snel een goed en mooie mat voor in de bagageruimte geleverd

Ik had een andere auto gekocht. Deze werd na een week geleverd. Omdat ik honden heb en wil dat de bagageruimte van de stationcar netjes blijft een mat besteld. De mat was er eerder dan de auto!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima

Vies OK

De mat past perfect, is op tijd geleverd en track&trace gaf perfect de levedag aan. Echter bij het openrollen van de mat stonden er allemaal modder voetsporen op. De hele mat was vies. Van een nieuw product verwacht je ook een schoon product. We hebben nu eerst de mat moeten dweilen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De juiste mat, makkelijk gevonden op de website is keurig thuisbezorgd en past perfect. Als het product ook nog schoon zou zijn dan was het een 10. Nu moesten we de mat eerst nog reinigen met een dweil. Niet onoverkomelijk, maar het is wel slordig

Snel en correct geleverd

De site is goed en overzichtelijk. Makkelijk bestellen. In deze corona tijd is de mat toch nog snel en volgens afspraak geleverd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed overzichtelijk, makkelijk bestellen

Netjes en sneller dan verwacht

Levertijd zou 3 weken zijn. Was er na een week.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed ingedeeld,overzichtelijk

Heel vriendelijk, snel en heel goed geholpen! Product was ook top!

Wwwww

Herl goede goederen

Goed en snelle levering

Dat er genoeg keuze is van kwaliteit en producten.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed en duidelijk en genoeg keuze.

wat je besteld is goed alleen de bezorger moet kijken wat hij doet zet pakt netjes aan de kant en leg het niet plat midden bij iemand voor de deur

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? dat is goed klop kwa maat ook

Goed en snel geleverd

Overzichtelijke website, waar je gemakkelijk op merk en type de beschikbare producten ziet

Prima produkt

Prima produkt, snelle levering

Top kwaliteit

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top kwaliteit

Super service gericht bedrijf met hoge kwaliteit .

Ik was even aan het zoeken welke mat en ik kreeg op verzoek hulp via Whats upp

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima alles te vinden en anders altijd hulp

Goede service en prima product.

Ik heb een kofferbakmat besteld en 2 dagen later was deze al in huis. De kwaliteit is prima en past perfect in de kofferbak.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Pasvorm is perfect en reukloos. Goede kwaliteit.

Super goede service

Vriendelijkheid en goed advies is zeker jullie kenmerk!!!

Mega ervaring

Ik heb mattenloods gecontacteerd voor een mat die ik in de US online had staan en waar Mattenloods verdeler van is. Zelfs laat op de avond werd ik meteen geholpen via whatsapp... werd de mat in bestelling gezet voor me en werd die vanuit US in minder dan 2 weken bij mij thuis geleverd. Top Service Folkert. Een dikke merci

Excellent

Snelle reactie vriendelijk contact super aftersale

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed duidelijk overzichtelijk

Goed contact en kwaliteit

Hartstikke goed!!

Snelle reactie Snelle levering En de perfecte mat in de auto liggen

Past goed en op maat

mat past goed in de kofferbak van de auto en zeer makkelijk op te vouwen als je nog een opruim plek heb onder de mat in de Renault Katjar .

Kwaliteit en snelle levering.

Omdat ik de goede keuze kon maken heb ik precies gekregen wat ik nodig had voor een prima prijs.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima product voor een mooie prijs.

Levering snel en naar tevredenheid

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Kwalitatief goed product, past perfect en stinkt niet naar rubber.

Perfecte pasvorm en antislip

Mijn hond Bono glijd niet meer in alle bochten en mijn kratje bier blijft waar hij staat.

Gewoon goed!!!

Mooie producten. Ga zo door!!

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!