Product naar wens. Snelle service

Prima matten met goede pasvorm

We hebben rubberen matten gekocht voor onze auto. Na ze besteld te hebben waren ze de volgende dag al in huis.

Prima matten, snelle levering en goede service!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Auto en kofferbakmatten

Snel en kwaliteit

Alles klopte, snel geleverd

Met de mensen van Mattenloods heel goede ervaring alleen de levering van Gls is een schande. Veel te lang moeten wachten

Geen opgekrulde mat dus ligt ook meteen netjes in de kofferbak!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed omschreven tegen deugdelijke prijs

Goede service en mooi produkt

Goede service en mooi produkt

Goed perfect

Snelle levering en goed spul

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed materiaal past perfect

Snel

Prima pasvorm

Zeer prettig geholpen, uitmuntend

Kortom geweldig geholpen met al mijn vragen, SUPER

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top

Goede prijs kwaliteit Verhouding

Goede en snelle levering. Ondanks de Corona geleverd volgens afspraak. Mooie mat naar wens.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima mooie mat

Ook voor de kofferbak past de mat uitstekend!

Prima pasvorm in de kofferbak, ik ben helemaal tevreden!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima pasvorm in kofferbak

goede service

goede en snelle service.

Gewoon helemaal goed !

Goed, snel en nette prijs.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Product is goed voor een goede prijs !

Gewoon goede service

Goede snelle levering. Een duidelijke montage beschrijving En perfecte pasvorm Precies wat ik had verwacht

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Nee

Perfect product en perfecte service

Voor mijn Volvo XC70 heb ik wintermatten en kofferbakmat geplaatst. De te weinig bijgeleverde dopjes werden direct nog kosteloos toegestuurd. Dat is écht super!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima rubberen matten en kofferbakmat.

Goed geregeld. En een goede pasvorm.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima geregeld

Vriendelijk, snel en goede prijs

Wilde iets bestellen en wilde het met afterpay doen. In eerste instantie lukte het niet, en kreeg meteen een mail van iemand met de vraag of hij het in toch in orde mocht maken de bestelling, met afterpay. En zo gezegd zo gedaan, de volgende dag had ik mijn rubber mat voor in de auto

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed product zoals omschreven op de site

Snelle levering , precies goed!

Gewoon zoals het hoort te zijn. Goed product. Vlotte levering.

Zoals boven in 1 zin. Niets aan toe te voegen.

Prima Service

Reeds de 2e maal dat ik hier een koffermat koop. Op de website kan je snel filteren volgens model van je wagen. Eens gekozen is de betaling simpel en na 2 dagen al thuis geleverd in een netjes verpakte doos. Topservice!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Stevige koffermatten en perfect op maat!

Goed en betrouwbaar

Snel verzonden & geleverd pasvorm helemaal goed Yaris Hybrid 2014

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Gewoon doen.

Goede kwaliteit en vlotte levering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima kwaliteit

zeer tevreden

zeer tevreden en zeer snel geleverd

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? super

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!