Snelle uitlevering van bestelling, goede kwaliteit.

Binnen 24 uur had ik mijn mat voor de auto. Deze pastte precies goed voor de X5 (2019). Daarnaast is de mat van een mooie en solide kwaliteit. Ik heb de mat vooral gekocht voor een middelgrote hond die in een mand en met een loopplank achterin de auto is. Nu 4-6 weken in gebruik en nog steeds in goede staat.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? UItstekend product voor goede prijs/kwaliteitverhouding

Zeer goed. Snelle levering en ook meedenken in de juiste afmeting

Zeer goed. Snelle levering en ook meedenken in de juiste afmeting

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed en duidelijk

De mat van de kofferbak past niet zoals dat zou moeten zijn voor zo een hoge prijs.

De levering was vertraagd, waarschijnlijk door covid. De matten in de auto passen perfect en zijn van uitstekende kwaliteit. De mat in de kofferbak past aan een zijde niet perfect aan. Iets wat je mag verwachten van een mat, die zoveel geld kost. Het heeft een tijd geduurd eer ik besloot die mat te plaatsen, vandaar dat ik ze niet heb teruggestuurd. Anders zou ik dat zeker hebben gedaan. Ze kost gewoon erg veel en hoort perfect te passen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Ja

Superhandige kofferbakmat

De kofferbakmat voor in mijn Ford Focus station past perfect. We nemen regelmatig onze hond mee in de auto en dankzij deze handige kofferbakmat blijft de bekleding netjes en heel. Mijn bestelling werd snel geleverd in een keurige verpakking. Ik ben uiterst tevreden over Mattenloods,echt een aanrader!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Overzichtelijke website

Past perfect, snel geleverd.

Een bedrijf waar je van op kan in deze al zo rare tijd, die zijn afspraken nakomt en levert, wat hij beloofd.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? zeer goede kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering

Ik heb destijds als eerste een mat voor de kofferbak gekocht bij Mattenloods. Met het slechte weer was het een logische stap om ook voor de cabine rubber matten aan te schaffen. De keuze voor Mattenloods was bijna vanzelfsprekend. Ik kan Mattenloods aan iedereen aan bevelen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfecte pasvorm en kwaliteit.

Duidelijk site binnen 2dagen bestelling afgeleverd goede kwaliteit kofferbakmat zeer tevreden klant

Zeer goede dienstverlening. Ze helpen zoeken naar een oplossing! Top! Ik kan hen enkel maar aanraden

De max! Het was lang geleden dat ik nog zo'n gepassioneerd bedrijf ben tegengekomen. Mijn vraag was niet voorhanden en was niet standaard in afmetingen. Maar dat hebben ze zeer professioneel opgelost. Mijn Volkswagen garagehouder kon zelfs niet antwoorden op mijn vraag en zocht zelfs niet naar oplossingen. Dan heb ik zelf Mattenloods gevonden en meteen ook een zeer goede oplossing. Ik kan hen en hun producten alleen maar aanraden. Ik ben alvast zeer content en zal het bedrijf nog vele malen aanraden bij vrienden/collega's!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Super bedrijf!

Check check en dubbel check

Matten set all weather besteld voor model x. Perfect fit. Werd nog even nagebeld welk jaartal de model x is was om zeker te zijn dat ik de juiste besteld had. Helemaal top. Ook snelle levering .

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Ja

AANWINST voor je auto!!!

Onderstaande matten besteld onderweg naar Maltaweg in Amsterdam om mijn nieuwe Tesla Model 3 op te halen. Want ik kwam erachter dat Tesla hun auto’s levert zonder matten, vandaar. 2 dagen later waren ze al binnen. Stond tijdens het bestellen rechtstreeks in contact met Folkert die mij informeerde over eventuele vragen die had over het aangekochte product. Super snelle reacties via whatsapp. Dank je wel. Conclusie: de matten zijn een ware aanwinst voor je auto! - Tesla Model 3 2019-heden - velours automatten met flap - All Weather rubber kofferbakmat Tesla Model 3 2017-heden

Perfect!

Goede service en product! Betrouwbaar

Niets is een probleem

Mat is zonder probleem omgeruild

Snel hulpvaardig de juiste spullen

Goede service nalevering binnen 1 dag. Ik ben er blij mee. Bedankt.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Nee product is goed spreekt voor zich.

Snel en correct!

Een snelle en correcte levering! De kwaliteit van de matten zijn ook tip top in orde!

P

Precies wat ik ervan verwacht had. Pas precies!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima pasvorming

Goed product...goede ondersteuning bij keuze

Ik had hulp nodig voor de juiste pasvorm bij een rubbermat. Die werd netjes gegeven

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit

Goed meedenken via telefoon en enorm flex in de dienstverlening!

Enorm uitgebreide telefonische hulp bij het bepalen welke mat het beste zou passen in onze auto. Echt heel prettig!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Achterbak mat die passend gemaakt moest worden voor Polestar. Goed gelukt! (Moest wel wat snijwerk aan te pas komen, maar zover ik kan overzien wel de beste optie gekregen.

Goede en duidelijke website. Snelle afhandeling en verzending

Duidelijke website. Keurige afhandeling en communicatie

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Kwaliteit is mooi en pasvorm perfect

Snelle levering, mooie kofferbakmat voor mijn mazda 6!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? 9

Snel en perfect passend!

Voor mijn Range Rover Evoque een set matten incl kofferbak besteld. Super snelle levering, goede pasvorm. Zou het iedereen aanbevelen.

Product voldoet aan beschrijving, snel bezorgd

Zie boven

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima product, snel geleverd

Heb nu voor 2 voertuigen matten besteld. Waarbij 1 pakket in nalevering stond. Hierover werd direct bericht. Netjes

Ik heb volkswagen kofferbak mat besteld percies op maat en ben hartstikke blij. Dank u wel Mvg M el bouazzati

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Kofferbak nat volkswagen golf 7

Nette en correcte afhandeling goed passend bij de auto. Top!

Nette afhandeling, Toyota matten kwamen later en daar zijn we goed over geïnformeerd ( kersttijd iets versturen is niet altijd handig)

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed passend voor beide auto's

Uiterst tevreden

Matten voor jaguar f pace : perfecte vorm. Zeer snelle levering. Prijs interessant

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Zeer interessant

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!