Geen negatieve dingen

Alles OK

Produkt en levering top

Produkt en levering top

Goede kwaliteit, snelle levering

De matten voor mijn Etron passen prima. Geen reuk waarneembaar. Stevig rubber.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De matten voor mijn Etron passen prima. Geen reuk waarneembaar. Stevig rubber.

Snel geleverd voldoet aan de omschrijving

Een mat besteld, pasvorm was perfect en snel geleverd.

Het zijn geweldige matten!!

Ik had matten voor de Rav4 besteld, en ze passen precies, stinken niet en staan geweldig!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Het is een erg goed product!!

Top.

Goede pasvorm, snelle levering.

Correcte en snelle levering, met prfecte pasvorm.

Snelle en perfecte levering voor een mat in onze Countryman

super

de matten passen perfect ,super snel geleverd !!

goede communicatie en kwaliteit.

perfect passende automatten in auto en kofferbak. Goede communicatie wat betreft levering,

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? prima passende matten

uitstekende service!

De bestelde kofferbakmat bleek te klein, na contact hierover werd er snel een andere met de juiste maat gestuurd. Pas hierna hoefde de verkeerde te worden geretourneerd, dat maak ik niet vaak mee! De ontvangen mat is overigens van uitstekende kwaliteit.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? prima kwaliteit kofferbakmat en uitmuntende service.

Snelle levering en topproduct

Erg goede ervaring, mat besteld en volgende dag geleverd. Afterpay gebruikt maar had ook direct kunnen betalen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? 9

Perfekte service !

Ik had problemen met het inbrengen van mijn bestelling ; ik werd hierbi j heel vlot en met veel plezier geholpen door Volkert ; enkele dagen later werd mijn bestelling reeds geleverd.

Snel geleverd, goede pasvorm.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit en pasvorm.

HOOGWAARDIGe vloermat cabine Opel Vivaro

Bestelling perfect uitgevoerd en product afgeleverd. Mattenloods LEVERT. Niets dan lof.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De v,loermat voor onze Opel Vivaro past perfect en de kwaliteit is TOP.

Complimenten uitstekend

Keurig netjes top geregeld Kunnen veel bedrijven wat van leren !! Gr Mark Groot

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Zit netjes alles klopt

Goed product en zeer snelle levering

Een aanrader

Goede en snelle levering

Product past perfect

snel juiste bestelling

snel juiste bestelling

Mat was juist van maat

De koffermat paste volledig juist in het koffer enkel snel ontvangen top !!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De koffermat paste juist in het koffer . Top !!!

Snelle verzending, goede prijs en kwaliteit

Super snelle service, mooie onderhoudsvriendelijke matteN voor Nissan Pulsar.

snel en makkelijk

ging erg makelijk en snel

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? makkelijk

Snel efficiënt en naar verwachting

zeer goed

zeer goed service, ik heb zelf de verkeerde matten besteld maar binnen no time was het opgelost. ook in het weekend zeer snel reactie via de mail.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Weathertech 3D automatten passen als gegoten. top

We zijn erg tevreden over het contact met mattenloods en was ook een erg goede service.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De matten zien er perfect uit

Super service en kwaliteit spul

Heel vriendelijk geholpen en alles op voorraad. Mocht evt zelfs matten meenemen en later pas betalen als ze zouden passen. Aanrader!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? matten voor Tesla 3

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!