Zeer goede ervaring

zeer goede service perfecte matten fijn dat deze niet stinken super

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Zo laten

Eerder rubber matten gekocht, die niet voldeden. Na een zeer goed contact de matten teruggestuurd en de juiste besteld. Die waren wel duurder, maar we kregen een nette korting. Ze zijn heel mooi en passen perfect. We zijn er blij mee!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Perfect passende rubber matten. Ze zijn ook mooi.

Door corona liep de bestelling vertraging op. Daarover werd ik goed op de hoogte gehouden. Toen de mat eenmaal binnen was, kon ik hem afhalen (omdat ik in de buurt woon). De verkoper stond erop dat de mat meteen in de auto gelegd werd zodat hij kon zien of het paste. Nou, hij paste perfect. Vriendelijk en deskundig, zeker een aanrader!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mat voor de kofferbak van een nieuwe Opel Ampera-e. Moest uit Amerika komen maar past perfect: opstaande randen van een paar cm zodat eventueel geknoeid water o.i.d. geen enkel probleem is. Aanrader!

Prima product, snel geleverd

Na verschillende sites bekeken te hebben hier een Kofferbakmat besteld, vanwege de goede reviews en betaling met Paypal. Snel geleverd, volgende dag al ontvangen. Pasvorm is perfect. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima product, goede informatie, snelle levering.

Vriendelijk en snel

Prima naadloos passende rubbermat in kleur die past bij de auto.

Juiste info op de website; aanrader.

Zondag's besloten om een kofferbakmat aan te schaffen. Na 1 telefoontje 's-maandags op kunnen halen in Ridderkerk. Een goede webshop met juiste info op de site en juiste email info naar klant.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Correcte info

Prima service!

Snelle verzending van mijn bestelde artikelen. Ik wilde graag 1 artikel retour sturen en was geen probleem. Snel antwoord op mijn vraag via mail. Top service!

Heel tevreden goede communicatie echt top.

Zie hoe boven

Goede en snelle levering

Rubber maten voor in mijn Mazda cx30 passen goed goede kwaliteit en pas vorm. Zeker een aanrader voor de natte periode

Goede kwaliteit

Binnen 2 werkdagen in huis. Netjes verpakt en voldoet aan mijn wensen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? De matten zijn van goed kwaliteitsrubber gemaakt. Pasvorm is perfect. Top product

Het klopt gewoon

Matten zijn na een week testen als goed bevallen. Ik werk 5 dagen in de week in de bouwen houd mijn auto vloer nu goed schoon. Matten laten zich ook na 5 dagen inkoeken van zaagsel en cement extreem goed schoonmaken. Misschien de set uitbreiden met een kofferbak mat? en de bestuurders kant los verkopen zou ook top zijn.

prima service en prijs / kwaliteitverhouding

Prima service. Je kan prima afwijkende afspraken maken waaraan gehouden wordt.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima service. Er kunnen afwijkende afsprajen gemaakt worden waar prima aangehouden wordt.

Snel geleverd en prima materiaal. Een aanrader!

Snel geleverd en prima materiaal. Een aanrader!

Top Matten !

Top matten voor een prima prijs , en de volgende dag al in huis!!!

Snelle bevestiging van opdracht en snelle levering. Onbeschadigd artikel in huis en precies wat ik besteld had.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit en conform website.

Goede kwaliteit en service

Mat past 100% en stinkt niet zoals veel andere merken. Wordt snel volgens afspraak geleverd. Topbedrijf!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? 100% passende mat en geurloos

goed en snel geleverd

Duidelijke en heldere site

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? mooi product en goed passend

prima mat dus goed product.

Had het liefst gezien dat het gewoon op het adres word afgeleverd kreeg onduidelijke mail en voordat ik er erg in had werd het afgeleverd bij een tussen magazijn.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? goed

soepel en snel zonder problemen

vanaf bestel- tot levermoment verliep alles soepel, snel en netjes

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? wat ik zag, heb ik gekregen

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs en snel geleverd.

Zeer positief

Ik ben op een zeer betrokken manier geholpen!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? een prachtich product!@

Goede en snelle levering

Snelle respons en goede uitleg van producten. Al eerder hier besteld goed product.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mooi product

Snelle service, scherpe prijzen.

Goed en snel!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede overzichtelijke website

Geweldig!!!!!

Super mooie matten en zeer vriendelijk personeel Die je super helpt bij het vinden van de juiste matten bij je auto Mijn veer is voor folkert Nogmaals bedankt Groetjes Helga

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Super mooie matten

prima service

Vlotte en overzichtelijke site om te bestellen ultra snelle afhandeling en levering Top , doe zo verder !

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? overzichtelijk

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!