Na bestellen is de kofferbak mat op de post gegaan . Volgende dag ontvangen en direct in de auto gelegd . De mat is naar mijn mening prima kwaliteit pasvorm super ik ben er blij mee. De vrouw helemaal kan de hond gewoon vies zijn achterin ha ha.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Degelijke kofferbak mat met goede pasvorm.

Snel binnen, prima auto mat.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? goed

zeer tevreden

uitstekende pasvorm van de mat, belooft wat ze zeggen

Super service en aflevering

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Rubber kofferbak mat

Snelle levering, goede spullen

Voldeed aan mijn verwachtingen

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Precies wat ik verwacht had en snelle levering

Super service

Reageert snel, zeer behulpzaam en matten zijn van goed kwaliteit

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goede kwaliteit matten

Super service, prima prijs & product

Na een uurtje struinen op internet kwam ik voor mijn automatten (Tesla Model S) bij Mattenloods uit. Maar ik had nog wel een paar vragen. Toen ik belde, kreeg ik direct de eigenaar aan de lijn die al mijn vragen beantwoordde. Lang verhaal kort: een dag later liggen er perfecte matten in mijn nieuwe auto. Aanrader!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Ja

Geweldig en super snel geregeld.

Duidelijke website

Makkelijk en snel.

Snelle service en redelijke prijs.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Neen.

Persoonlijk en goed

Ruime keuze, goed advies en een heel persoonlijke benadering. Dat ervaren wij als prettig. Prompte levering, snel en goed. Zeker aan te bevelen.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? nee

Correct en snel.

Goed product.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima en mooi product.

Uitstekende service!!

Voor mijn nieuwe auto (Chrysler 300c Touring) opzoek gegaan naar rubbermatten. Net zoals de vorige auto (Chrysler Voyager) uitgekomen bij Mattenloods.nl Op de website niet direct een passende rubbermattenset gevonden (zoals op alle andere sites ook het geval was). Contact opgenomen met mattenloods, en Folkert heeft me uitstekend geholpen! Er was een hele mooie set verkrijgbaar, maar deze moest uit de USA komen. Na een anderhalve week had ik de set in huis met een super pasvorm! Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de service van mattenloods.nl!!

Gewoon goede producten!

Goed contact gehad met dit bedrijf en een perfecte afhandeling.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Gewoon een goed product.

Rubber matten voor Toyota Hybrid

Evenals mijn vorige bestelling voor de kofferbakmat weer en uiterst snelle levering. Beide producten zijn passen perfect in de auto! Ik beveel Mattenloods aan als een prima leverancier!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Overzichtelijk

Snelle levering vam prima product

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima rubbermat met goede pasvorm

Zeer nette levering en communicatie

Ook op zondag liep bestelling prima en werd ik geattendeerd op korting welke netjes verrekend is.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed

Zeer snelle levering en een geweldig product.

De mat binnen 24 uur in huis. De kwaliteit is super.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Zeer snelle levering en een geweldig product.

Goed geholpen

de klanttevredenheid is groot. heel erg bedankt

Besteld in het weekend, maandag bezorgd.

Achterbakmat voor bmw F10 besteld. Goede pasvorm. Strak ontwerp. Ziet er goed uit, antislip. Top product. Snelle service.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Snel je product kunnen vinden

Goede prijs en snelle levering !!

Zocht een antislip mat voor in de bus, bij mattenloods gevonden. Nette prijs en zeer snelle levering. Een aanrader...

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Goed product voor weinig geld

goede site en duidelijk , komen afspraken na !

duidelijke site , communicatie buiten gewoon goed en duidelijk . pasvorm mat ook goed. mattenloods doet wat ze beloven !!!

Goed product levering volgens afspraak en persoonlijke communicatie

Ondanks de gekke tijd, levering volgens indictatie. De Persoonlijke communicatie vond ik erg prettig. De rubber mat had een perfecte vorm is is precies wat ik zocht

Betere service bestaat niet.

Goed advies, ook 's avonds laat en zaterdag word je uitstekend geholpen. Niets anders dan lof!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mat voor mijn nieuwe auto!

Goede kwaliteit

Prima snelle service en mooie matten !!!!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Helder en Duidelijk !

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!