Kwam er niet uit,via app geweldig geholpen en binnen 1 dag in huis

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Super klantvriendelijk en snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen

Zeer correct en behulpzaam

Prima matten, snelle levering

Geleverd zoals omschreven. Prima matten. Het enige wat mij opviel is dat de prijs voor de 7-zits VW Sharan met 3 matten, hetzelfde is als de prijs voor de 5-zits Sharan met 2 matten. Ik heb de 5-zitter en heb eigenlijk teveel betaald, zo ervaar ik.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima matten

uitstekend

goede communicatie super afgehandeld door Folkert & Willem

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? prima produkten hoge kwaliteit

goede ervaring

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? nee

Goed product en snel geleverd!

Wilde een rubberen kofferbakmat voor de Mazda CX5 hebben. Via internet gevonden bij de mattenloods. Zeer tevreden.

Product voldeed heel goed

Het voldeed perfect aan onze verwachtingen!

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Was dikke orde

Perfecte mat, perfect geleverd

Duidelijke website, prima passende mat, perfecte levering.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Prima passende mat voor mijn Mazda CX5

Ben er helemaal blij mee,de mat past precies, helemaal top.

Het bestellen ging snel en gemakkelijk. De levering ging zo snel dat het leek of ze om de hoek stonden. persoonlijk zou ik er een handgreep uit snijden om dat deze ook in de plank zit.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Zeker wel

Geweldige service.

Door een foutje bij GLS kwamen mijn matten niet aan. Maar door oplettendheid van de Mattenloods kreeg ik netjes een app dat ze gezien hadden dat de matten nog niet geleverd waren. Ze hebben het probleem heel netjes voor mij opgelost. Geweldig goed werk. Matten zien er ook netjes uit. Kortom zeer tevreden.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Nette matten.

Uitstekend!

Geweldige service en mega snelle levering!

Goede kwaliteit en vlotte verzending

Goede prijs/kwaliteitverhouding en vlotte levering.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Kia kofferbak mat past precies en heeft een goede prijs

Ben goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling die iets langer duurde. Hoge kwaliteit producten

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top pasvorm en kwaliteit

FANTASTISCH

Alles past: Matten, Levering & Prijs

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? WinterAchtermat C5 break & Winter Mattenset voor Audi A2

Uitstekend en zeer goede service

Je wordt uitstekend geholpen en men doet meer moeite voor je dan op andere sites

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Top producten

Makkelijke website en goed product

Eenvoudige product keuze, snel geleverd. Product is kwalitatief goed en past mooi, pasvorm kan op kleine details denk ik nog net verbetert worden. Uitsparing voor benzineklep hendel zou anders kunnen waardoor 100% afdekking ontstaat.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Kwalitatief mooi mattenset met goede pasvorm.

Prima. Direct, snel en goed contact.

Prima contact en levering binnen de afgesproken tijd. Een eerlijk verhaal over een product waar ik over twijfelde (een bumperbeschermer welke onder de kofferbakmat geplaatst kan worden). Vooral het snelle en duidelijke contact met de mattenloods vind ik prima.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? prima

Super goed en snel geleverd.

Goede kwaliteit past goed en snel geleverd super.

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Mooi product en goede kwaliteit.

Het bestelde voldoet aan de verwachtingen. Daarnaast snel en correcte afwikkeling.

Snel en correct

Geweldig kan niet beter

• Zou je een korte productbeoordeling willen schrijven voor de website? Productie van de kofferbak mat en de auto matten zijn perfect ik beveel iedereen aan om wat te bestellen bij jullie

Nette matten , goede pasvorm en service

Goed advies

Past perfect 👍

Mooie set maten, goede kwaliteit Zeer tevreden

Deze gang van zaken maak je niet veel mee!

Lage kofferbakmat voor onze Toyota besteld. Dat ging al van een leien dakje. Na passen en meten vond ik toch dat achteraf de hoge kofferbakmat geschikter zou zijn. Dit heb ik in een mail uitgelegd en aangegeven, waarop in alle begrip gereageerd werd. Dezelfde dag een retourlabel ontvangen en de hoge kofferbakmat al verstuurd naar mijn adres. Zeer tevreden en als er weer iets nodig is bestel ik zeker weer bij Mattenloods!

snel en goed geregeld

helder en goed

Goede, tevreden

Goed product, snelle levering

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!