goede service

x

Past mooi...

Goed product, snel geleverd...

Top👍

Prima product

Alleen de GLS track & Trace vind ik niet erg handig. Zo kon ik niet zien hoe laat ze ongeveer komen. Verder liggen de matten mooi in de auto en blijven goed liggen. Mvg, Rob

Snel, adequaat en goede kwaliteit.

Snelle reactie, adequate manier van handelen, snelle levering en goede kwaliteit van het geleverde.

zeer goed

snelle levering en een goede pasvorm

Oke

Top product

Snelle afhandeling, mooie prijs - kwaliteit en een perfecte pasvorm. ..bedankt voor de service

alles top geregeld

uitstekende communicatie en opvolging van je bestelling ook als de aflevering door de bezorgdienst niet geheel volgens schema verloopt. Overigens was de vertraging slechts 1 dag.

Past precies!!

Gemakkelijk te bestellen en de volgende dag zoals afgesproken geleverd.

Snelle levering!

Top product!

Super service behalve de bezorger.

Het juiste materiaal en de info hierover was geweldig. Duidelijke uitleg en het juiste materiaal. Helaas was de bezorging bij mij echt niet de juiste maar daar kunnen jullie weinig aan doen. De volgende keer bestel ik weer bij jullie maar gaan we de levering anders oppakken.

Snelle reactie en goed advies

Mail gestuurd met de vraag of de mat van Toyota Corolla 2018 ook in het model van 2020 past. Heel snel reactie gekregen en maten door gekregen. Resultaat mat past perfect! Besteld en snel geleverd. Top!

Hele goede service. Verkoper belde mij om eea te verduidelijken. Stuurde ook emails. Heel vriendelijk. Stuurde ook een extra automat gratis op om te gebruiken. Een rolmat voor in de achterbak voor onze hond. Zo beschadigt ze de bumper niet met haar nagels.

Snel geleverd en top communicatie

Snel geleverd en top communicatie

Kon ter plaatsen komen afhalen en controleren of alles goed paste.

Koop hier een automat en u bent tevreden👍🏻

Goede service! Had een probleem met een mat en die is door mattenloods goed opgelost!

Eenvoudig besteld en snel geleverd

De website was duidelijk en eenvoudig te bedienen. De levering van de matten was top.

Heel correct geleverd

Heel goed verpakt en snelle levering

Kwaliteit en op tijd

Goed passende mat van kwaliteitsmateriaal voor een model 3.

Prima service, vlot en snel.

Keurig bedrijf

Levering duurde wat lang, maar ze hielden me keurig op de hoogte.

snelle levering en voldoet volgens verwachting

past goed

prima keuze en service

prima keuze mogelijkheden op de site en uitsekende service kortom een aanrader

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!