super

passen perfect

Product en leveringen voldoen 100% aan de verwachting

Pasvorm stelt teleur en de wijze van verpakking!

Drie van de vier matten passen redelijk alhoewel deze ook al aan de kleine kant zijn maar de mat voor de bestuurder is maar liefst 15 cm korter dan de originele mat. Het vervelende is dat nu constant je hak van je schoen van de mat glijdt en dat kan soms best gevaarlijk zijn. Bij het uitpakken beschadigen de matten al omdat ze met grote stalen nieten aan elkaar zijn geniet en bijna niet los te maken zijn. Hierbij is een van de matten beschadigd omdat de niet zo en krom was dat hij er niet uitging. Mattenloods heeft mijn klacht goed opgepakt noch dezelfde week kreeg ik een nieuwe set matten die wel perfect passen en bij deze matten waren inderdaad de nieten eruit gehaald, prima service!

Blij

Blij

Snelle levering en goede kwaliteit matten.

Duidelijke webshop. Snelle levering . Matten zijn netjes verpakt en van mooie kwaliteit.

snelle levering en goed product

De bestelde mat van de Mazda cx5 past perfect

Prima snelle efficiente leverancier

Dit is de 2e keer dat ik een rubberen automaat hebt besteld. Tot mijn volledige tevredenheid geleverd. Prima kwaliteit en top service ! Echt een aanrader !

Top!!

Product snel geleverd en voldeed aan mijn verwachting. Super.

Goeie communicatie

Goeie communicatie via de Whatsapp. Duidelijke aangegeven dat het zo snel mogelijk is verzonden. En het was sneller geleverd dan dat ze aangaven echt toppie. Ik zal andere mensen jullie aanraden zowel communicatie als prijs. Met vriendelijk groet, Vincent Damman

Prima koffermat voor de auto snel geleverd

Snelle levering Koffermat past prima in de auto

super mooie matten passen perfect

goede ervaring bestel de volgende x zeker weer hier

Heel goed geregeld

Mooi materiaal,goed geregeld. Snelle levering

Mooi product. Goede prijs en eenvoudig uit te zoeken

Prima mat, snel binnen

Mat besteld, eerder binnen dan verwacht. Past prima en doet watiemoet

Zeer goed product

Past perfect

Prima mat

Omdat wij kratten vervoeren hadden we last van schuiven. Dat is met deze mat opgelost. De pasvorm is perfect.

vlot

Mooie kwalitatieve matten voor de Volswagen T Roc voor en achterin

Super goede communicatie!

Had weather tech matten besteld tussen kerst en nieuwjaar, was iets misgegaan met de fabriek, maar Folkert heeft snel en vaak met mij geappt om te laten hoe/wat. Uiteindelijk matten gekregen en ben heel blij er mee, maar het meest onder de indruk van hoe de communicatie ging. Dat krijg je niet vaak van webshops. Petje af!

Great support and product

Very happy with the floor mats purchased @good price / quality ratio. Especially impressed with the support from Mattenloods (Falkert) who very promptly sent some extra mounting clips for my mats (normally not provided by the supplier) at no cost. Great support, I highly recommend Mattenloods!

Super service voor een super prijsje

Toen ik bestelde, afgelopen zondag, stond er een levertijd van 2 tot 3 weken bij, daar kon ik goed mee leven. Op maandag had ik al een what'sappje dat mijn matten besteld waren en spoedig mijn kant op zouden komen. Vandaag, donderdag, liggen de matten bij mij op de vloer uit te rusten van hun reis alvorens ik ze in de auto zal plaatsen. Levertijd blijkt dus 4 dagen te zijn, super service en dat voor een heel mooi prijsje.

Snel en goed

Acurate beschrijving automatten en..ze passen als een bus. Misschien zijn er goedkopere maar geen betere

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Goede pasvorm

Toppie

Op de site makkelijk zoeken naar datgene wat je nodig hebt. Bestellen betalen en een werkdag later bij je op de deurmat. En dat tegen een zeer redelijke prijs

Helemaal goed

Zijn goed

Goed product, kofferbakmat, en een hele snelle levering.

Duidelijke website, om gemakkelijk je keuze te kunnen maken. En een snelle levering, ook in mijn geval, tijdens de feestdagen.

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!