Snelle geleverd en alles past perfect

Fijn

snel,en past geweldig

Snelle levering en prima service.

Snelle levering, uitstekende pasvorm. Ik had een setje drukdoppen extra nodig voor de achtermatten, dit werd direct per post nagezonden. Prima service.

Snelle en correcte levering en goed passend.

Positief geinformeerd over de levering en de vordering van de bestelling. Mooi materiaal en goed passend in de auto zoals beschreven in op de website.

Vriendelijk geholpen toen ik info inwon en spullen keurig verpakt en op tijd geleverd.

Een opmerking en dat ik bestel voor een Ford S-Max matjes maar nu het er in ligt denk ik waar hebben ze die maten van de matten op gebaseerd?

Snel! Persoonlijk en goed!

Fijn persoonlijk contact via whatsapp. Pro actief in n meedenkend. Goede prijs!

Snel geleverd en goede communicatie

Oudjaarsdag een mat voor de auto besteld en 2 januari netjes aan huis ontvangen. De vervoerder (GLS) had incorrecte informatie gestuurd, wat via Whatsapp heel netjes door Mattenloods werd uitgezocht en gecorrigeerd. Zeer tevreden!

Het bleek dat de matten die ik besteld had net niet meer op tijd, door de drukte ongetwijfeld, voor kerstmis bij mij thuis afgeleverd konden worden. D.m.v. directe 1 op 1 app contact met een medewerker van mattenloods, werden verschillen oplossingen geboden en uiteindelijk gewoon bij mijn werk laten afleveren. Oftewel geen systeemgedoe maar gewoon mensenwerk. Heel prettig, vandaag de dag.

Had per ongeluk de verkeerde mat, besteld. Mij werd gevraagd even een foto van de kofferbak te sturen, dat heb ik gedaan. En de juiste mat werd keurig opgestuurd. Top

goede service en goed op tijd

Top product

Rubbere anti slip mat voor vito besteld, Top product precies op maat .

Vriendelijk en professioneel

Perfecte service en communicatie, ondanks een relatief kleine bestelling.

Perfecte kwaliteit;een zeer tevreden klant

Uitstekende mat ontvangen

Snel antwoord bij een vraag via de mail.

De rubber matten passen perfect. Zien er stevig uit.

Telkens weer super!

Telkens ik een andere wagen heb een mat besteld voor in de koffer. Past iedere keer perfect en wordt zeer snel geleverd. Verkoper geeft zelfs tips om iets beter te laten passen.

Prima kwaliteit, snelle levering

Mat werd in een degelijke goed verpakte doos geleverd. Levering binnen 24 uur. Super service.

Goede vriendelijke en vooral snelle service

Goede en snelle service .👍🏻

perfecte pasmaat, levering iets minder.

De matten passen perfect, bevestiging is zelfs niet nodig omdat ze zo precies passen kunnen ze immers niet bewegen. De levering was snel maar de maten waren geplooid en met een stuk karton erover met snelbinders vastgemaakt. De zijkanten van het pak waren gewoon open. De matten hingen bij levering aan een kapstok wat ook compleet overbodig is en nutteloos afval. Doordat de matten geplooid werden geleverd duurde het een tijdje vooraleer ze plat in de auto lagen.

Na bestelling snel geleverd

Het product past perfect in de auto

correcte handling

snelle correcte service. Matten passen precies

Vlotte levering, snelle reactie op e mail en of app, perfecte afhandeling verkeerd bestelde mat.

Mijn ervaring is, snelle levering, correcte verzending, directe reactie op vragen.

Top mat voor m'n Insignia Country Tourer.

Perfect pas vorm voor de kofferbakruimte.

Zeer goed. goed advies en snelle levering

Matten voor Tesla Model 3 besteld. passen perfect en levering super snel.

Kan niet beter!

Twee keer vlak achter elkaar iets besteld. Beide bestellingen volgens afspraak zeer snel geleverd. Ook nog eens tegen een heel redelijke prijs.

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!