Geweldig past perfect

Ik had matten voor de kia Niro bestelt past zeer goed

Prima geregeld professionele bedrijf

Prima automatten, goede pasvorm en snelle levering .

Goede kwaliteit matten .goede pasvorm en snelle levering.

flitsend !

De bestelde mat met een levertijd van enkele dagen ontving ik reeds de volgende dag !

Precies gegaan zoals beloofd.

Goede internetwinkel.

Topservice zoals het hoort!

Rubberen mattenset voor mijn auto gekocht. Snelle levering en netjes passend. Helaas de verkeerde klemmetjes erbij geleverd. Na dit te hebben gemeld, is mattenloods direct aan de slag gegaan voor mij om passende klemmetjes te zoeken en te leveren. Superbedankt hiervoor!

Goede kwaliteit van de matten en kofferbak mat.

Snelle reactie na info . Per Watch app. Heel klant vriendelijk . Aanrader van een tevreden klant. Mvg Fred

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Beloven en leveren in overeenstemming!

zeer positief!!!

Zeer snelle levering. De rubberen mat voor mij Berlingo lichte vracht past als gegoten. van zeer goede kwaliteit en een stuk goedkoper dan de originele mat.

goed geregeld

heel goed verzorg een snel

Goed passend product.

prima produkt, direkt geleverd

perfect

Goede pasvorm

Goede pasvorm ik heb er wel een 12 mm multieplex plaat onder gelegt maar nu een perfecte vloertje

Perfect verloop

Juiste matten snel gevonden op de website en eenvoudige bestelprocedure. Snel en correct geleverd. Niets op aan te merken!

Gewoon nette prijs en snel geleverd

Goede prijs en netjes oo de hoogte gehouden qua levering.

Perfecte pasvorm

Na zoeken bij diverse site bij mattenloods terecht gekomen. De prijs en de vermelding bij de foto dat alleen lijn afbeelding bepalend was voor het uiteindelijke mat, gaf voor mijn de doorslag om hier te bestellen. Geen spijt van!

Snelle en correcte levering, en het product is van goede kwaliteit.

Super goede levering en kwaliteit.

Levering volgt heel snel, materiaal prima kwaliteit, personeel heel hulpvaardig!

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening: correcte informatie en prima kwaliteit

kennis van het product, super service, snelle levering.

top

Alles past goed

Alles dik in orde

Mooi product, past perfect

Duidelijk direct goed gecommuniceerd dat product iets later geleverd ging worden, levering was keurig verpakt.

Correcte aandacht en communicatie tijdens leveringsproces. Punt voor verbetering: In dit verzoek om de tevredenheid kenbaar te maken wordt getutoyeerd. Ik zou in de communicatie de beleefdheidsvorm aanhouden en niet tutoyeren.

Duidelijke website snelle levering

Je vindt snel wat nodig is. Er wordt ook de mogelijkheid gegeven om bij vragen contact op te nemen

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!