Makkelijk te zoeken welke mat je moet hebben

Super service, snelle reactie 👍👍👍. En levering. Poer best, zeggen ze in Friesland.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed product, snelle levering. Voldoet geheel aan verwachtingen.

Geweldig geholpen en zeer goede pasform

Wij hebben een mat voor de laadruimte en automatten voor een Opel Combo uit 2013 besteld. De eigenaar staat je via app meteen te woord en weet waar hij over praat en geeft je het juiste advies. Vraagt je na aflevering of alles naar wens is en of alles goed past. Wij hebben vaak bedrijfswagens en gaan zeker in de toekomst vaker gebruik maken van Mattenloods.nl

Prima produkt, uitstekende service

Product is prima in orde en zoals beschreven. Na verzoek om een kleine toevoeging onmiddellijk reactie en met de gewenste spullen. Gewoonweg Super

Ik ben blij met mijn aankoop.

Ik ben tevreden. Ze passen op mijn Mito beter dan originele matten. Gr

Super service

Ik had mijn pakketje besteld, maar het kwam niet aan. Daarop heb ik contact opgenomen met jullie klantendienst. Supervriendelijk en hulpvaardig! Ze stuurde het pakketje een tweede keer op. Deze keer kwam het wél aan. Dank je wel voor de goede service!

Een aanrader. Correcte levering. Prima materiaal.

Zeer goed ,snelle levering en prima matriaal

Prima Ook meegedacht over toepassing En gebruik van de mat

Top product met een perfecte pasvorm voor mijn Kia Niro

Makkelijk te benaderen website, communicatie was perfect via whats app en per mail.

Snelle levering, prachtige mat!!

De kwaliteit van de geleverde mat is prima!

Tevreden

Kwalitatief goed, snel geleverd. Wij zijn tevreden

supper

past perfect

Super top

Razend snel, goede service en topmatten!

Superblij met mn rubber matten die inderdaad absoluut niet ruiken! Bedankt voor de snelle service, zoiets heb ik zelden meegemaakt.

Persoonlijk app contact is super

Fantastische Service.

De mat is als gegoten en mooie kwaliteit. Zeer betrouwbaar. Een aanrader@!

Goed snel duidelijk contact en service gerichte levering

Na een telefoontje over een kofferbak mat werd gelijk mee gedacht over binnen matten voor de auto. De bestelling ging heel soepel en over de app op de hoogte gehouden. De levertijd was duidelijk en omdat het in de buurt van Ridderkerk werden de matten zelfs op mijn werk gebracht persoonlijk omdat ik ze graag voor het weekend wilde hebben. Zo’n goede en fijne service maak je niet vaak meer mee. Ik raad de mattenloods zeker aan. Mijn dank hier voor!

Goed,afspraken goed nagekomen.

Goed,kwaliteit in orde.

Prima product en redelijke prijs

Snelle correcte levering van de bestelling. prima product

Snelle en correcte levering

Zoekvriendelijke website en daarom had ik snel gevonden wat ik zocht. Zoals aangegeven had ik mijn matten binnen de aangegeven tijd in huis. Top.

Snelle levering van een mooie kofferbak mat.

Heel tevreden met de snelle levering van een rubberen mat die precies goed past in de kofferbak van mijn auto.

Uitstekend!

Prima, spullen snel en goed ontvangen!

Heb ze er nog niet inzitten

De rubberen matten voor mijn audi a1 zien er perfect uit, alleen is het jammer dat ik zelf gaten in de mat moet maken voor de klik bevestiging. Ik weet niet hoe ik die erin moet maken. Ik heb hier niks voor ca gereedschap. En als ik de advertentie leest dacht ik die zijn pasklaar.

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!