Top bedrijf

Snelle levering en reactie. Erg klantvriendelijk en de matten zijn mooi en stevig. Erg blij mee :)

Heel goed service

Snel levering super service na verkoop

Goed passende en praktische mat

Snelle levering van een goed passende en flexibele kofferbak mat. Gemakkelijk er uit te halen om zand of iets dergelijks buiten er even uit te uitschudden.

Zeer correcte handelaars

Heb matten voor mijn tourneo grand connect gekocht en deze passen 100% en zeer goede kwaliteit een echte aanrader mattenloods 👍👍👍

Zeer correcte opvolging en afhandeling.

Snel geholpen en goed product.

goede kwaliteit en passen uitstekend

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm ook het bestellen verliep uitstekend,

Snelle en professionele service!

Snelle en professionele service!

Snelle levering!

zeer goede service

Zeer goede service - meedenkend - telefonische bereikbaar - klantgericht - vriendelijk - ga vooral op dit niveau door

Prima service en mooi materiaal

Snelle en kwalitatieve levering!

Duidelijke uitleg op de site. Het geleverde product is precies wat er beschreven staat en waar ik naar op zoek was. Ook de levering was snel en goed geregeld.

Afspraak is afspraak...!

Uitstekende service en dito levering!

Spijtig dat ik enkel maar 5 sterren kan geven...

Het begon met een zoektocht naar matjes voor mijn geliefde Arteon. Als Belgische freelancer, schreef ik meerdere firma's aan omdat het altijd een rompslomp is om de BTW terug te vorderen. Mattenloods schreef snel terug én kon ook een btw-vrije levering uitvoeren. Zo gezegd en zo gedaan : de bestelling werd geplaatst, een vriendelijke en professionele communicatie volgde én binnen onafzienbare tijd mocht ik de matten ontvangen én installeren. Dus kan deze site zeer warmpjes aanbevelen - uitstekende kwaliteit, fenomenale service en supersnelle verzending, wat wil je meer als klant? Binnenkort plaats ik sowieso een nieuwe bestelling :-)

Simpel je product vinden en bestellen.

Pasgeleden een bestelling gedaan ivm andere auto. Zeer snel de juiste mat gevonden en doordat duidelijk was hoe groot de voorraad was deze ook gelijk besteld. Binnen 2 dagen was de bestelling netjes ingepakt binnen.

Top , snelle levering perfect.

Zeer vlotte service, goed product.

Zeer vlotte en vriendelijke service. Directe chat via whatsapp heel handig. Besteld, dag erna geleverd in België. Rubber koffermatvoor Opel Zafira past perfect. Top!

Vlotte verzending, mooi product

Het enige jammere, en dat is niet alleen bij mattenloods, is dat ik géén enkele mat kan bestellen maar verplicht ben ze alle 4 te bestellen. Enkel de bestuurdersmat is versleten en niemand denkt er blijkbaar aan om ook de matten afzonderlijk te verkopen. Zonde van het geld en zonde van het milieu. Nu heb ik drie matten die daar zullen blijven liggen tot ze weg gegooid worden. De kans dat ik ze aan iemand kwijt kan die de andere matten kan gebruiken is klein.

Binnen 24 uur aflevering. Goede service. Aanrader.

Product omschreven zoals het is

Correct, vlot

Fijne webshop

De bestelling werd gelijk de volgende dag op tijd geleverd. Het product is zoals op de foto's en beschrijving. Ik ben tevreden met de kwaliteit en service.

top

heel goed en snel

positief

snelle en goede service. snel geleverd

Zeer goef

Persoonelijk cobra't voor advies gehad. Kofferbakmat past mooi en zit super goed. Super service ook de aflevering.

Goede online hulp en kwalitatief goede matten

Voor mijn (nog te leveren) nieuwe RAV4 (nieuw model 2019) op zoek naar rubberen matten voor zowel in de auto als in de kofferbak. Nergens te vinden op internet. Bij mattenloods.nl kreeg ik online (Whatsapp) prima hulp. De matten de volgende dag al binnen tegen een mooie prijs. Nu nog hopen dat ze passen in dit nieuwe model. Ik ben er echter van overtuigd dat dit anders ook nog goed wordt opgelost!!

Frobenstraat 5

3045 RD Rotterdam

Over Mattenloods.nl

Mattenloods.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van automatten en kofferbakmatten die op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop!